AcasăNewsCOD GALBEN de ceata pentru doua judete din tara, pana la amiaza!

COD GALBEN de ceata pentru doua judete din tara, pana la amiaza!

Daca locuitorii Capitalei se bucura, miercuri, de o zi insorita, in alte zone din tara razele sunt ascunse de un strat de ceata, negura persistand pana catre amiaza.

In timp ce in Bucuresti singura grija a locuitorilor, cand vine vorba de conditiile meteo, ar fi aceea sa circule cu grija, dat fiind faptul ca mai sunt inca strazi acoperite de un strat subtire de gheata, iar trotuarele pot fi alunecoase, in alte judete din tara ceata este cea care le poate da batai de cap atat pietonilor, cat si soferilor.

Sub atentionare nowcasting COD GALBEN de ceata se afla, pana la ora 15, judetul Alba, inclusiv orasele Sebes si Alba Iulia. Reprezentantii Administratiei Nationale de Meteorologie informeaza ca negura, care va duce la scaderea vizibilitatii sub 200 de metri, izolat chiar si sub 50 de metri, va cuprinde si drumurile nationale si europene care strabat acest judet.

De asemenea, negura va fi prezenta si in zonele joase din judetul Cluj, inclusiv drumurile nationale, europene din aceste zone, dar si autostrada A3. Pana la ora 15, fenomenul va scadea simtitor vizibilitatea, astfel ca participantii la trafic sunt sfatuiti sa circule manifestand prudenta, pentru a se evita producerea unor accidente de circulatie.

sursa foto: citynews.ro

author avatar
Cristina Stefan
94 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger