AcasăNewsCod galben de ceata pentru Bucuresti si mai multe regiuni. Avertizare de...

Cod galben de ceata pentru Bucuresti si mai multe regiuni. Avertizare de vant puternic in doua judete

Ziua de marti se anunta una cetoasa, in mai multe regiuni din tara. Ceata va acoperi si zona de la periferia Capitalei, anunta ANM. In doua judete – Sibiu si Caras-Severin – vantul va sufla cu putere.

(foto: maramuresmedia.ro)

Specialistii Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM) informeaza ca, intre orele 12 si 15, ceata va duce la scaderea vizibilitatii sub 200 de metri izolat chiar si sub 50 de metri, pe arii extinse din judetele Olt, Dolj, Giurgiu, Calarasi, Ialomita, Teleorman si Ilfov (la periferia Bucurestiului). Avertizarea nowcasting (cu efect imediat) cod galben de ceata este valabila, in intervalul mentionat, si pentru sudul judetelor Buzau si Dambovita, dar si pe autostrazile A1, A2 si A3, pe drumurile europene si nationale aferente.

Pe langa ceata, vantul puternic ar putea crea probleme in sudul judetului Sibiu, avertizarea nowcasting Cod Galben valabila intre orele 11 si 17 incluzand municipiul Sibiu si zona montana aferenta. Se asteapta ca vantul sa depaseasca 55 km/ora, iar la munte rafalele vor depasi 80-90 km/h. Meteorologii au emis acelasi tip de avertizare si pentru judetul Caras-Severin, anuntand ca vantul va sufla cu putere, asteptandu-se ca intensificarile sa atinga 55-60 km/h si chiar peste 90 km/h, in zona montana.

134 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger