AcasăNewsCod galben de ceata: Ce judete sunt vizate!

Cod galben de ceata: Ce judete sunt vizate!

Nu mai ninge si nici ger nu mai este, insa acum este ceata. Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis pentru vineri dimineata, o avertizare cod galben de ceata valabila pentru mai multe judete din tara.

Astfel, soferii din judetele Bacau, Vrancea, Vaslui, Neamt, Galati, Ialomita, Calarasi, Braila, Buzau, Prahova, Dambovita,  Ilfov, Dolj, Olt si Valcea sunt rugati sa fie prudenti la volan si acorde atentie sporita.

Iata care sunt zonele vizate: Intre orele 8.00 si 11.00 pe spatii extinse din judetele Bacau, Vrancea, Vaslui, Neamt si Galati inclusiv pe Drumul European 85 si drumurile nationale, se va semnala ceata, care determina vizibilitate redusa sub 200 m, izolat sub 50 m.

Intre orele 8.00 si 11.00 pe arii extinse in judetele Ialomita, Calarasi, Braila, Buzau, Prahova, Dambovita si Ilfov, inclusiv zona periferica a municipiului Bucuresti, drumurile nationale si europene aferente, A1, A2, se va semnala ceata care determina scaderea vizibilitatii, local sub 200 m si izolat sub 50 m.

Intre orele 8.00 si 10.00 local in judetul Dolj, inclusiv municipiile Calafat si Bailesti, se va semnala ceata care determina scaderea vizibilitatii local sub 200 m si izolat sub 50 m.

Intre orele 7.10 si 10.00 local in judetul Valcea si jumatatea nordica a judetului Olt, inclusiv municipiile Ramnicu Valcea, Dragasani si Slatina, se va semnala ceata care determina scaderea vizibilitatii local sub 200 m si izolat sub 50 m.

author avatar
Andra Nesu
89 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger