AcasăNewsCOD GALBEN. Ce anunta meteorologii pentru orele urmatoare!

COD GALBEN. Ce anunta meteorologii pentru orele urmatoare!

Ceata si, posibil, poleiul se vor semnala, pana dupa orele amiezii, in cateva zone din tara. Totodata, vor exista si judete in care vantul puternic va da ceva batai de cap locuitorilor unor judete.

Motiv pentru care meteorologii au emis atentionari COD GALBEN, prin care informeaza, de exemplu, faptul ca pana la ora 14, cel putin, in judetul Sibiu va fi ceata in zonele joase, fenomen ce va duce la scaderea vizibilitatii, dar si ca e posibil sa se formeze si polei.

Totodata, o atentionare nowcasting (cu efect imediat-n.r) de la ANM mentioneaza faptul ca, pana catre ora 15, pe raza unui numar semnificativ de localitati din judetele Olt, Valcea si Dolj, negura prezenta in peisaj va duce la scaderea vizibilitatii sub 200 de metri, izolat si sub limita a 50 de metri, fiiind posibil sa apara si conditii de producere a poleiului. Cum atentionarea vizeaza si drumurile naţionale şi europene aferente, e important ca soferii si ceilalti participanti la trafic sa tina cont de manifestarile vremii si sa circule cu atentie, pentru a evita accidentele.

Nu in ultimul rand, trebuie precizat faptul ca pana la ora 16, la momentul de fata e valabila si o atentionare prin care se anunta faptul ca pe raza judetelor Constanta si Tulcea se vor semnala intensificari de peste 55 km/h.

64 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger