AcasăNewsCOD GALBEN. Ce anunta meteorologii pentru orele urmatoare!

COD GALBEN. Ce anunta meteorologii pentru orele urmatoare!

E nevoie de anvelopele de iarna si in octombrie, daca ninge!

Desi vorbim despre un fenomen care a aparut, cel putin la primele ore ale zilei, si la nivelul Capitalei, meteorologii avertizeaza, prin intermediul a doua atentionari nowcasting (cu efect imdiat-n.r) COD GALBEN, faptul ca in urmatoarele ore, pe raza a sapte judete din tara vantul va sufla cu putere.

(foto: jurnaluldebuzau.ro)

In conditiile in care in anumite judete ninsorile au revenit, la fel si viscolul, fenomenele meteo ingreunand deja circulatia rutiera si ducand la anularea a sapte trenuri de calatori (DETALII AICI), intensificarile vor ajunge sa depaseasca 55 si chiar 65 km/h, pe raza judetului Tulcea, cel putin pana la ora 18, interval in care e posibil sa apara si ninsori slabe.

Totodata, in urmatoarele aproximativ cinci ore este valabila o alta avertizare nowcasting, emisa pentru zona de campie a judetului Buzau, pentru vestul judetului Braila, dar si pentru intreaga suprafata a judetelor Ilfov, Ialomita, Giurgiu si Teleorman. Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie informeaza ca rafalele pot ajunge sa aiba viteze de 55-65 km/h. De asemenea, este posibil sa apara si ninsori, dar si ca zapada sa fie spulberata de intensificarile prognozate pentru cele sase judete din sudul si sud-estul tarii.

104 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger