AcasăNewsCocorii lui Putin s-au intors, satui de salbaticie

Cocorii lui Putin s-au intors, satui de salbaticie

Putin a incercat fara suscces sa-si invete cocorii sa migreze

Cei sase cocori crescuti in captivitate si ajutati de Putin sa zboare catre zari mai salbatice s-au intors, satui pesemne de o astfel de experienta traumatizanta.

Putin a incercat fara suscces sa-si invete cocorii sa migreze

Cocorii fac parte dintr-o specie pe cale de disparitie si cercetatorii, in frunte cu Vladimir Putin, s-au urcat in motodeltaplane, cu gandul sa invete zburatoarele care e treaba cu migratia. Dupa ce au zburat cateva sute de kilometri spre sud, pe langa motodeltaplane, pasarile s-au alaturat unui stol de cocori salbatici, din alta specie.

Dupa o vreme, cinci dintre cei sase s-au cam saturat de atata migratie si nu si-au mai continuat zborul spre sud. Tocmai ninsese si cocorii „domestici” asteptau sa vina oamenii cu mancare. Un al saselea era sa fie mancat de niste caini, fiind salvat in ultimul moment de oameni. In final, toti sase au ajuns inapoi in rezervatia de unde plecasera, dar nu oricum: cu avionul…

author avatar
Arpad Dobre
406 afisari

1 COMENTARIU

  1. Ar mai exista o varianta. ! Si anume, cei/cele 5 il tradeaza pe al saselea! Deja e telenovela.!! Probabil era o chestie de gen..
    S-au despartit cocorii pt a-l cauta (binenteles, in mod egoist) pe Vladimir P.?? Iata, alt mister..

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger