Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Coca-Cola trece pe canabis

Coca-Cola trece pe canabis

Autor:

Compania urmareste sa intre pe piata bauturilor cu marijuana, o nisa pe piata care se dezvolta rapid si va extinde oferta gigantului american dincolo de bauturile cu zahar.

 

coca Coca Cola trece pe canabis

Racoritoarea cu marijuana, care nu provoaca stare de drogare

Coca-Cola tatoneaza compania canadiana Aurora Cannabis pentru dezvoltarea unor bauturi care sa includa canabidiol (CBD), substanta fara efect psihoactiv din marijuana. Coca-Cola si Aurora au anuntat, in comunicate separate, ca sunt interesate de bauturile cu canabidiol, dar nu au dorit sa faca alte comentarii. Actiunile Aurora au crescut cu 17%, iar cele ale Coca-Cola au urcat usor, anunta BNN Bloomberg. Alaturi de producatori de alcool si de tigari, miza Coca-Cola este (si) piata din Canada, unde marijuana in scopuri recreationale va intra in legalitate pe 17 octombrie. Ar inca o miscare strategica, dupa achizitia Costa Cofee pentru 5,1 miliarde de dolari. Producatorii de bere Constellation Brands, Molson Coors si Heineken sunt deja  implicati pe piata produselor cu canabis,  marca Lagunitas (Heineken) a lansat Hi-Fi Hops, o apa minerala cu aroma de bere care contine THC si CBD. Si rivalul PepsiCo ar fi interesat pentru bautura Gatorade, spune Vivien Azer, analist la Cowen, dar reprezentantii companiei nu au comentat despre intentiile unei decizii in piata canabisului, o piata care in 15 ani ar putea valora 200 de miliarde de dolari. Dirty Lemon, Sprig si Kickback  sunt printre brandurile care vand bauturi cu CBD.


3 comentarii to Coca-Cola trece pe canabis

 1. Pesdeleul s-a branzit

  Eu am zis. Nu exista recreational in drog ci iluzia recreatiei prin smintirea creerului.

 2. Pesdeleul s-a branzit

  Odata cum zic recreatia terminata ramai doat cu sminteala.

 3. Pesdeleul s-a branzit

  Dealtfel si Coca-Cola foloseste o catime din frunza
  de cola din care se extrage cocaina. Dupa ce bei parca ai mai bea. Sau o sa mai bei sigur ca parca ti se face dor. Cum zic. Deci nu e tocmai o racoritoare de dat la copii.Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 25-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!