Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » CNCD-ul s-a autosesizat. Dancila, chemata la audieri

CNCD-ul s-a autosesizat. Dancila, chemata la audieri

Autor:

Declaratia pe care a facut-o seara trecuta, la TV, sefa Guvernului a facut ca reprezentantii Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii sa se sesizeze din oficiu.

 

premierul Dancila 350x218 CNCD ul s a autosesizat. Dancila, chemata la audieriMai mult, oficialii CNCD au anuntat deja ca o asteapta pe Viorica Dancila cu explicatii saptamana viitoare, marti. La fel cum, in acelasi caz, va fi chemat la audieri si moderatorul emisiunii in cadrul careia premierul a rostit, referindu-se la cei care dezinformeaza la Bruxelles, urmatoarea concluzie: “Acesti oameni cred ca sunt autisti si nu vad si nu aud ceea ce este vizibil pentru toti cei de buna credinta”.

Concret, in comunicatul facut public in cursul zilei de vineri, reprezentantii CNCD mentioneaza: “Consiliul urmeaza sa organizeze audierea doamnei Prim-ministru in data de 20 februarie. In speta, va fi citat la audieri si moderatorul emisiunii respective, domnul Mihai Gadea. In urma indeplinirii procedurii legale, C.N.C.D. va analiza declaratia in speta si comportamentul moderatorului, din perspectiva savarsirii unei posibile fapte de discriminare, prin incalcarea dreptului la demnitate umana a persoanelor cu autism”.


2 comentarii to CNCD-ul s-a autosesizat. Dancila, chemata la audieri

 1. doru popescu

  Doamna Dancila sia cerut scuze.

  Ajunge !!!!

  Autistii tot bolnavi sunt!!!

 2. doru popescu

  Doamna Dancila si-a cerut scuze.

  Ajunge !!!!

  Autistii tot bolnavi sunt!!!


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!