AcasăNewsCNA a decis. Cand incepe campania pentru europarlamentare pe TV si radio

CNA a decis. Cand incepe campania pentru europarlamentare pe TV si radio

Pe masura ce partidele merg la Biroul Electoral Central pentru a depune listele cu candidatii si semnaturile de sustinere pentru alegerile europarlamentare, s-a aflat si cand anume se va da startul campaniei electorale la TV si radio pentru scrutinul din 26 mai.

Consiliul National al Audiovizualului a anuntat, marti, faptul ca aceasta campanie electorala „pe posturile de radio si de televiziune, publice si private, incepe in ziua de 27 aprilie 2019, ora 0,00, si se incheie in ziua de 25 mai 2019, ora 7,00”, dar si ca „posturile de radio si de televiziune private care intentioneaza sa realizeze si sa difuzeze emisiuni electorale au obligatia sa faca cunoscut public acest lucru prin presa si/sau prin programele lor si sa comunice Consiliului National al Audiovizualului implicarea lor in campania electorala, pana cel mai tarziu in ziua de 8 aprilie 2019, printr-o adresa” transmisa CNA-ului.

147 afisari

1 COMENTARIU

  1. CNA sta rau cu vederea si auzul,pai campania a fost inceputa de guvernatorul Coloniei de mult timp si a fost urmat de partidele sale si apoi de ceilalti,pentru ca nu puteau ramane de caruta.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger