AcasăNewsCluj: Un tanar fara permis a intrat cu masina in gardul unei...

Cluj: Un tanar fara permis a intrat cu masina in gardul unei case

Un tanar fara permis a provocat un grav accident rutier in Cluj, alaturi de sofer in masina aflandu-se si doua minore care, in urma impactului, au ajuns la spital.

Din cauza vitezei, barbatul nu a mai putut stapani masina, care s-a oprit in gardul unei case, in incident fiind avariat inca un autoturism. Accidentul s-a produs in localitatea clujeana Cuzdrioara.

Soferul de 29 de ani nu a tinut cont de faptul ca ploua torential si a apasat prea tare pedala de acceleratie, scrie citynews.ro. Masina a deraiat, a intrat pe contrasens si s-a oprit in gardul unei case. In masina se mai aflau doua fete, de 14 si 16 ani, care au fost ranite. In impactul violent, motorul masinii a zburat efectiv de pe sasiu.

„Masina a derapat datorita nerespectarii conditiilor de drum. S-a lovit de un gard, iar in urma impactului au rezultat trei victime care nu au necesitat descarcerare”, a declarat un pompier, potrivit sursei citate.

Victimele au fost transportate la spitalul din Dej pentru ingrijiri medicale. Soferul avea permisul de conducere retinut si urma sa fie anulat. El a refuzat sa fie testat cu aparatul etilotest.

Foto: romaniatv.net

author avatar
Alina Costache
104 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger