AcasăNewsCluj: Solist al Operei Maghiare, gasit injunghiat in baie. Tanarul a murit...

Cluj: Solist al Operei Maghiare, gasit injunghiat in baie. Tanarul a murit la spital

La un pas de tragedie: un copil de 4 ani a căzut de la etaj. Salvatorii au intervenit de urgență (foto: buletindecarei.ro)

Un tanar solist al Operei Maghiare din Cluj, Szilard Sziklavari, a murit luni la spital, la o zi dupa ce fusese gasit injunghiat in baia locuintei sale. Potrivit primelor cercetari, ar fi vorba despre o sinucidere.

(foto: buletindecarei.ro)

Szilard Sziklavari, in varsta de 31 de ani, solist al Operei Maghiare din Cluj, a fost gasit injughiat in baia locuintei sale, duminica seara, a precizat purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Cluj, Anca Sidonia Purdea.

Cea care l-a gasit pe Sziklavari si a anuntat ambulanta a fost chiar iubita barbatului. Un echipaj SMURD l-a transportat de urgenta pe tanarul solist la Institutul Inimii din Cluj-Napoca. Luni, medicii l-au supus pe Szilard Sziklavari unor interventii chirurgicale, dar solistul a nu a mai putut fi salvat, potrivit Mediafax.

Din primele cercetari, politistii au stabilit ca barbatul si-ar fi infipt singur cutitul in piept, in zona inimii. Desi prima ipoteza ar indica faptul ca barbatul s-ar fi sinucis, anchetatorii continua cercetarile, pentru a stabili cu exactitate cauza mortii tanarului solist al Operei Maghiare din Cluj.

184 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger