Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Club 33, restaurantul unde poti sa astepti si 14 ani ca sa prinzi o masa

Club 33, restaurantul unde poti sa astepti si 14 ani ca sa prinzi o masa

Autor:

Club 33 este un restaurant de cinci stele care nu este cunoscut publicului larg, iar cei care doresc sa faca o rezervare acolo trebuie sa astepte si 14 ani.

 

club 33 3 Club 33, restaurantul  unde poti sa astepti si 14 ani ca sa prinzi o masa

Luxul Clubului 33 nu se rezuma numai la rafinamentul mancarurilor, ci si la un cadru ambiental foarte special

In mijlocul pietei New Orleans din Disneyland, localizat vizavi de La Mascarade d’Orleans, se afla intrarea intr-unul dintre cele dorite restaurante din lume.

club 33 4 Club 33, restaurantul  unde poti sa astepti si 14 ani ca sa prinzi o masa

Pana si in baie gasesti mobila-stil, ca sa nu iesi din atmosfera de inalt rafinament

Exista doua modalitati de a intra in Club 33: fie devii membru, fie esti invitat de un membru. Statutul de membru te costa nu mai putin de 100.000 de dolari pe an, plus alte costuri de pana la 30.000 de dolari anual. Cu toate acestea, clubul nu duce lipsa de membri, iar lista de asteptare pentru obtinerea statutului de membru era in 2012 de 14 ani de zile. Walt Disney a avut ideea crearii unui astfel de loc secret, insa clubul a fost infiintat in 1967, cu sase luni inainte de moartea lui Disney. cliub 33 2jpg Club 33, restaurantul  unde poti sa astepti si 14 ani ca sa prinzi o masa club 33 1jpg Club 33, restaurantul  unde poti sa astepti si 14 ani ca sa prinzi o masa club 33 Club 33, restaurantul  unde poti sa astepti si 14 ani ca sa prinzi o masa club 33 new look disneyland 026 1 Club 33, restaurantul  unde poti sa astepti si 14 ani ca sa prinzi o masaMai precis, cand a fost conceput planul pentru piata New Orleans, acest spatiu special pentru sponsori si VIP era inclus. Disney a rugat-o pe artista Dorothea Redmond sa picteze peretii si l-a angajat pe regizorul de Hollywood Emile Kuri sa decoreze locul. In timp ce clubul era destinat exclusiv sponsorilor corporatiei Disneyland si altor asemenea VIP-uri. Pentru a intra in local, invitatii trebuiau sa apese pe o sonerie sau un interfon conectat cu un panou ascuns langa usa. Pentru cei care nu erau membri, un receptionist intreba numele rezervarii si, daca totul era in regula, deschidea usa catre o curte numita Court d’Anges. Membrii si invitatii erau apoi condusi la etaj, in una din cele doua camere: The Grand Salon sau Le Salon Nouveau. Liftul era o replica exacta a unui alt lift vazut de Disney intr-o vacanta in Paris.
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!