AcasăNewsClasari in dosarul "Cutezatorii", inclusiv fata de Dinu Pescariu

Clasari in dosarul „Cutezatorii”, inclusiv fata de Dinu Pescariu

Acuzatiile la adresa a patru suspecti in dosarul privind baza sportiva „Cutezatorii”, intre ei si afaceristul Dinu Pescariu, au fost clasate.

Un anunt in acest sens a fost facut dinspre DNA, marti, simultan cu cel privind trimiterea in judecata, in aceeasi cauza, a fostului secretar de stat din Ministerul Educatiei, Mihnea Costoiu, acuzat de abuz in serviciu.

Din cate se mentioneaza in comunicatul Directiei Nationale Anticoruptie, motivele pentru care s-a ajuns la aceasta solutie sunt diferite. In sensul in care daca in cazul suspectilor Mihai Paunica, Gabriel Liviu Ispas si Gabriel Leagu „a fost dispusa solutia clasarii, avand in vedere ca prin raportul de expertiza criminalistica dispusa in cauza s-a stabilit ca semnaturile de pe actul aditional la contractul de locatiune nu au fost executate de acestia”, in privinta fostului jucator de tenis cauza este alta. „De asemenea, a fost dispusa solutia clasarii si fata de inculpatul Pescariu Dinu Mihail, deoarece nu exista probe pentru a atrage raspunderea penala a acestuia dincolo de orice indoiala rezonabila”, transmit procurorii.

161 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger