AcasăNewsClasare. Mesajul lui Marian Petrache, dupa ce a scapat de acuzatii

Clasare. Mesajul lui Marian Petrache, dupa ce a scapat de acuzatii

La o zi, practic, de cand se afla faptul ca mai multi fosti ministri au scapat de acuzatiile formulate la adresa lor dinspre DNA, in deja celebrul dosar Microsoft, a ajuns la urechile opiniei publice si informatia ca dosarul ce il viza pe Marian Petrache, liberalul aflat in fruntea Consiliului Judetean Prahova, a fost clasat. De aceasta data din lipsa de probe, din cate anunta televiziunile de stiri.

Intr-o prima reactie publica dupa victoria inregistrata in fata procurorilor, liberarul a tinut sa sublinieze ca in opinia sa e nevoie, deopotriva, de lupta anticoruptie, dar si de o lege a raspunderii magistratilor. „Avand in vederea informatia oferita public de DNA, fac urmatoarele precizari: In Romania a fost si inca este coruptie si lupta impotriva coruptiei trebuie sa continue. In acelasi timp, consider ca nu trebuie sa fie facute abuzuri asupra niciunui om, indiferent daca este sau nu om politic. Acesta este motivul pentru care nu vreau sa dezvolt, nu vreau sa se interpreteze. Eu fiind om politic si intamplandu-mi-se ce mi s-a intamplat, nu vreau sa se traga concluzia ca lupta impotriva coruptiei nu este necesara. Insa este nevoie si de o lege a raspunderii magistratilor, la fel cum procurorii trebuie sprijiniti printr-o legislatie adecvata in lupta impotriva coruptiei”, a reactionat Petrache, pe pagina de Facebook.

Politicianul fusese suspectat de luare de mita si santaj.

sursa foto: Facebook/Marian Petrache

292 afisari

2 COMENTARII

  1. Toti cei care fac parte din actualul pnl si cei din pmp sunt albiti de justitie dupa ce se fac disparute probele. Asa e ordinul. Numai psd la puscarie.

  2. ASTA-I FACATURA ORDINARA . DUPA 1989 IN ROMANIA NU EXISTA POLITICIAN SA NU FI COMIS FAPTE PENALE , DEOARECE PENTRUA DEVENI POLITRUC NU SE IMPUN CRTERII DE VALOARE , ORI DE INTEGRITATE, DE MORALITATE, SAU DE VREO COPMETENTA, CALIATATILE DOVEDITE DE POLITRUCII IMPOSTORI DIN RO , SUNT; SA FII MAFIOT, HOT, TRADATOR, PERVERS, CURVA, PROSTITUATA, CRIMINAL DIN LOVITURA DE STAT DIN DEC 1989, ETC. PT NORMALIZAREA VIETII PUBLICE IN RO E NECESARA REVOLTA POPULARA GENERALA, CARE SA IMPUNA RECUPERAREA A CAT SE MAI POATE DIN FURTUL NATIONAL DE DUPA 1989. VIOVATII DIN SISTEMUL POLITRUCILOR, JUDICIAR, AL ADMINISTRATIEI LOCALE SI CENTRALE SA FIE LASATI IN BULA GOALA ASA CUM ERAU IN 1990.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger