AcasăNewsCisterna plina cu butanol, rasturnata pe DN2

Cisterna plina cu butanol, rasturnata pe DN2

Accidentul in care a fost implicat un autovehicul de mare tonaj incarcat cu butanol – o substanta chimica folosita ca dizolvant pentru lacuri – a alertat responsabilii, care au intervenit la fata locului.

Incidentul in care a fost implicata cirsterna – care transporta, potrivit televiziunilor de stiri, nu mai putin de 23 de tone de butanol – a avut loc pe DN 2, in zona localitatii nemtene Traian.

Conform datelor facute publice de catre reprezentantii Centrului Infotrafic, accidentul nu s-a soldat cu victime si nici cu afectarea incarcaturii din autovehicul. In schimb, s-au observat “scurgeri usoare de motorina”. Drept urmare, pentru indepartarea oricarui risc, pompierii ajunsi la fata locului au luat masurile ce se impuneau.

Pe fondul evenimentului rutier, circulatia in zona a fost blocata, pe ambele sensuri la kilometrul 341+300 de metri. Potrivit Infotrafic, totul s-ar fi produs “pe fondul neadaptarii vitezei la conditiile de drum”, si anume la o suprafata carosabila acoperita “cu un strat subtire de zapada”.

95 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger