AcasăNewsCirculatie restrictionata pe DN 1 E, ca urmare a unui concurs

Circulatie restrictionata pe DN 1 E, ca urmare a unui concurs

Soferii care au drum catre sau dinspre Poiana Brasov sunt atentionati asupra faptului ca pe un drum national care strabate zona montana masinile vor rula, duminica, doar in anumite perioade ale zilei, ca urmare a desfasurarii unei competitii automobilistice.

Este vorba, conform Centrului Infotrafic, despre DN 1 E Brasov Poiana Brasov. Astfel, restrictiile au fost impuse inca de la primele ore ale zilei de duminica. Iar dupa o pauza de doua ore, un alt interval in care se vor aplica este 13.30-19.30. in aceste sase ore, nu se va circula pe niciunul dintre sensurile DN 1 E.

Motivul? In zona se desfasoara, in aceatsa ultima zi a saptamanii, Campionatul National de Viteza in Coasta, iar pentru a se asigura ca acest concurs se desfasoara in conditii de maxima siguranta pentru participanti, dar si pentur spectatori, autoritatile locale au dispus masurile amintite.

Drept urmare, conducatorilor auto li se recomanda sa aiba in vedere acest aspect si, pana duminica seara, sa aleaga o alta ruta de deplasare.

59 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger