AcasăNewsCirculatie intensa DN1, pe Valea Prahovei. In ce zona s-a format deja...

Circulatie intensa DN1, pe Valea Prahovei. In ce zona s-a format deja o coloana de masini!

Cu doar cateva zilei inainte de Anul Nou, avand in vedere ca nu putini sunt romanii care au vacanta intre Craciun si Revelion, statiunile montane raman destinatia preferata a multor turisti, care se deplaseaza de la un punct la altul al Vaii Prahovei. Drept urmare, pe DN 1 e din nou aglomeratie.

Soferilor li se atrage atentia ca pe Valea Prahovei a crescut numarul masinilor aflate in trafic, astfel ca DN 1 Ploiesti-Brasov s-a intensificat, indeosebi in zona statiunilor de pe Valea Prahovei.

Mai precis, din cate anunta Centrul Infotrafic al Politiei Romane, in urma cu doar cateva zeci de minute, respectiv la ora 16.30, s-a constatat ca se circula in coloana de la kilometrul 102 al DN 1, unul dintre motive fiind si acela ca, de la intrarea in localitatea Comarnic, pe sensul de mers catre Brasov, se trece de la doua, la o singura banda de circulatie, ceea ce intarzie deplasarea soferilor care au drum in zona. De asemenea, sunt multe masini in trafic si in zona statiunii prahovene Busteni.

Aceasta fiind situatia, conducatorilor auto li se recomanda in primul rand sa nu plece la drum daca nu au masinile echipate corespunzator pentru iarna, iar apoi, odata ce au iesit in trafic, sa circule cu atentie si viteza adaptata conditiilor meteo, eventual a carosabilului umed sau acoperit cu zapada.

sursa foto: max-media.ro

180 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger