AcasăNewsCirculatia pe DN 7, pe Valea Oltului, a revenit la normal, dupa...

Circulatia pe DN 7, pe Valea Oltului, a revenit la normal, dupa problemele aparute ziua trecuta

(foto: stiridesibiu.ro)

Vesti bune pentru soferii care tranziteaza Valea Oltului. La o zi dupa ce traficul rutier a fost blocat, la un moment dat pe ambele sensuri, ca urmare a faptului ca  pe carosabil ajunsese un numar semnificativ de bolovani desprinsi de pe versant, circulatia autoveniculelor a revenit la normal, miercuri la amiaza.

(foto: stiridesibiu.ro)

Anuntul in acest sens a venit, in jurul orei 14.30, din directia Centrului Infotrafic al Politiei Romane, care asigura soferii ca traficul rutier pe DN 7, in judetul Valcea, s-a reluat, dupa ce, ziua trecuta circulatia fusese oprita, pe ambele sensuri, la kilometrul 200, între localitatile valcene Calimanesti si Brezoi.

 

Lucrurile au revenit la normal, din punct de vedere al circulatiei rutiere, si pe DN 13B, in judetul Harghita, unde aparusera, de asemenea, probleme, in cursul zilei precedente. Din cate anunta aceeasi sursa, miercuri la ora 13, circulatia autovehiculelor pe respectivul drum national se desfasura in conditii bune, in situatia in care, marti la pranz, prabusirea pe carosabil a unui numar mare de arbori a cauzat oprirea traficului rutier pe ambele sensuri de mers.

author avatar
Cristina Stefan
97 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger