AcasăNewsCirculatia pe DN 1 s-a intensificat, duminica la amiaza, pe sensul catre...

Circulatia pe DN 1 s-a intensificat, duminica la amiaza, pe sensul catre Ploiesti

Avand in vedere ca week-end-ul se apropie de final, iar luni incepe o noua saptamana de lucru, turistii care au ales sa mearga la munte la acest sfarsit de saptamana – avand in vedere ca vremea a fost cat se poate de placuta, numai buna pentru o scurta excursie pe Valea Prahovei – se pregatesc acum sa-si faca bagajele si sa urce in masini, pentru a se intoarce acasa, in Capitala.

UPDATE: Conform informatiilor facute publice din directia Centrului Infotrafic, la ora 14 lucrurile aratau astfel: se circula ingreunat intre statiunile Predeal, Busteni, Sinaia si Comarnic, pe sensul de coborare al DN 1, ca urmare a aglomeratiei.

––––

Astfel ca pe DN 1 au aparut tot mai multe autovehicule si, drept urmare, si aglomeratia. Din cate mentioneaza reprezentantii Centrului Infotrafic, prin intermediul celor mai recente date despre situatia traficului rutier, circulatia este intensa pe drumul national 1, indeosebi intre statiunile montane Predeal si Busteni, dar si ca masinile ruleaza in coloana, pe sensul de mers catre Ploiesti. Drept urmare, viteza de deplasare a autovehiculelor este redusa, respectiv de 30-40 km/h.

Nu la fel arata lucrurile pe drumul pe care politistii de la Rutiera il recomanda, de obicei, drept ruta alternativa la DN1, celor care vor sa evite sa stea prea mult in trafic, ca urmare a aglomerarii drumului care face legatura intre statiunile montane si Bucuresti. Este vorba despre DN1A Sacele – Cheia – Ploiesti, pe care, din cate anunta Centrul Infotrafic, se circula „fara probleme”.

114 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger