AcasăNewsCiorbea duce reforma fiscala pana la Pastele cailor

Ciorbea duce reforma fiscala pana la Pastele cailor

Avocatul Poporului o lalaie cat poate cu atacare la CCR a transferului contributiilor

Intrebat de ce tergiverseaza luarea unei decizii legata de atacarea la CCR a ordonantei care a legiferat ”revolutia fiscala” marca Misa, Victor Ciorbea a pus intarzierea pe seama sindicalistilor.

Avocatul Poporului o lalaie cat poate cu atacare la CCR a transferului contributiilor

Conform naravului deja cunoscut, actualul Avocat al Poporului o lungeste cat poate cu asa numita revolutie fiscala. Respectiv amana la nesfarsit sa spuna daca va ataca sau nu ordonanta de urgenta cu pricina, asta desi sindicatele si Opozitia i-au cerut lui Ciorbea sa atace transferul contributiilor de la angajator la angajat inca de la sfarsitul anului trecut, inainte ca masura sa intre in vigoare. Intre timp, transferul contributiilor a devenit stare de fapt de la 1 ianuarie 2018, dar Victor Ciorbea cugeta in continuare. Ca sa justifice amanarea luarii unei decizii, Avocatul Poporului sustine ca este vorba despre o petitie cu o complexitate deosebita si care se adauga unui ”numar insemnat de petitii cu obiect similar” – fapt care prelungeste analiza. In plus, Avocatul Poporului  acuza sindicatele ca nu i-au trimis ”informatii concrete privind impactul si efectele transferului contributiilor sociale in sarcina angajatilor” – informatii solicitate in mod expres de institutia condusa de Victor Ciorbea. Ceea ce nu inseamna decat ca Ciorbea incearca de fapt sa arunce vina tergiversarii asupra sindicatelor.

author avatar
Simona Badulescu
281 afisari

1 COMENTARIU

  1. Super-oferta: castiguri online. Cautam urgent operatori pe internet. Castigurile sunt foarte motivante. Lucrati acasa la dvs, la calculator, in timpul liber. Asiguram instruire gratuita si de cea mai buna calitate. Trebuie sa aveti varsta de 18 ani si cunostinte minime de navigare pe internet. Cereti acum detalii la adresa de email: pacurarucostica1963@gmail com

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger