AcasăNewsCiolosita, tratata cu supozitoare mindfulness

Ciolosita, tratata cu supozitoare mindfulness

Portavocea intereselor bruxelleze are probleme in casa. Ca Luna e in ultimul patrar sau runele nu sunt aliniate cum trebuie, nu stim, dar ceva se intampla la Ciolosi, prea trag ei la carute diferite. De ceva vreme, Dacian vede revolte si nevoia unor schimbari majore in Romania, mai ca-ti vine sa-l banuiesti de nesupunere civica, asa de pornit e in indemnurile transmise adeptilor MRI-isti. Dincolo, o Valerie ce pare integrata in spirala bivolariana ii trateaza acestui Che Guevara al daunatorilor de culturi agricole febra revolutionara cu supozitoare mindfulness, indesate adanc si tare, sa-i scoata din cap idealurile trotkiste.

Inainte de orice, sa explicam ce este ciolosita. Pe scurt, o afectiune ce apare mai ales la persoanele cu un sistem imunitar scazut. Vorbim de cei fara o cultura generala solida, oameni secati de informatii, dezinteresati si scarbiti de clasa politica. O data infestat, acest organism devine un pericol pentru societate. Boala se trateaza cu supozitoare mindfulness, doza zilnica recomandata fiind de o sedinta inainte de culcare, aplicata in pozitia doggie style, ca energiile sa penetreze fix acolo unde se nasc ideile ciolosite.

Energia salveaza Romania!

Pe 10 august, Capitala fierbea sub dogoarea unei noi zile caniculare. In clocot dadea si Valerie C, a carei grija pentru „Romania mea draga” nu-i aducea tihna in suflet. Si cum starea de bine cu ganduri pozitive se obtine, o spirala energetica a pornit dinspre creierii doamnei, punct terminus Piata Victoriei. Cu peronul pe partea dreapta, ca doar suntem occidentali, da?! In timp ce sotul o tinea langa cu #rezist si #PSD, ciuma rosie, jumatatea frumoasa dintre Ciolosi se pregatea sa salveze tara printr-o incantatie la care nici Janis Joplin nu visase in plina ascensiune a miscarii flower power. Pentru neinitiati, desi suntem convinsi ca-s din ce in ce mai putini, Valerie fosta Villemin a practicat o tehnica formala de mindfulness astfel incat Romania „sa fie treaza, respectata si indragita”.

Ori ceva n-a mers cum trebuie, ori ea a rostit cealalta formula magica, habar n-am, dar de trezit stim ca s-au trezit doar romanii aia imbracati in combinezoane si cu veste de protectie pe ei, de li se mai zice si „testoase”. Mai, si cu respect si dragoste au framantat la spinari de #rezistenti de-ti dadeau lacrimile si nu stiai de care sunt!

Un guvern de trista amintire

Obisnuit sa se catere pe scaunul puterii printr-un nefericit joc al sortii, Dacian Julien spera si acum la aceeasi bafta. Mesteca la foc automat orice ii livreaza Bruxellesul si regurciteaza fanfaronic tot felul de fonfleuri despre dezvoltare si bunastare. A cui, ne-am lamurit la guvernarea din 2016, cand multinationalele au spulberat concurenta reprezentata de firmele romanesti, companiile cu capital strain primind scutiri de taxe si impozite si ajutoare de stat in valoare de sute de milioane de lei, iar patronii locali, controale si amenzi la greu!

author avatar
Nicholas Cezar
773 afisari

1 COMENTARIU

  1. Eu nu stiu ce tot insista unii sa fie politicieni. E ca si cum as insista sa joc la Balsoi teatru sau sa joc rol principal in film american. Ma daca nu esti pt asta prinde-te de alta meserie. Pe domnul Ciolos il vad ca un bun agricultor sau un fermier de marca.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger