AcasăNewsCiolos trimite Corpul de Control la CNAS, dupa numeroasele hibe in functionarea...

Ciolos trimite Corpul de Control la CNAS, dupa numeroasele hibe in functionarea cardului de sanatate

„Suferintele” – tot mai dese in ultimele luni- la nivel de functionare a sistemului informatic ce sustine cardul de sanatate, uneori intinse pe durata chiar si a trei zile, au generat o reactie la nivelul conducerii Palatului Victoria.

In conditiile in care in ultima perioada au tot fost probleme cu sistemul informatic al cardului national de sanatate, aspect semnalat de medici si resimtit din plin si de pacienti, aflam ca primul-ministru vrea sa se stie de ce tot apar aceste disfunctionalitati.

Motiv pentru care a trimis o echipa de specialisti, din care fac parte si reprezentanti ai Corpului de Control al premierului dar si ai forului omolog din cadrul Ministerului Sanatatii, sa faca verificari la Casa Nationala de Asigurari de Sanatate. Din cate au anuntat reprezentantii Guvernului, se are in vedere situatia de la nivelul anului in curs.

Ar mai fi de amintit un aspect- cea mai recenta aparuta in fucntionarea sistemului cardului de sanatate a aparut pe 7 noiembrie, in conditiile in care si in prima zi a acestei luni se raportasera neajunsuri la acelasi capitol.

Ramane de vazut si ce rezultate va avea aceasta actiune de control.

author avatar
Cristina Stefan
104 afisari

1 COMENTARIU

  1. Va rog d-le prim-ministru, daca sunteti un bun roman faceti ceva pt. oprirea jafului din sistemul sanitar!
    Mor oamenii pe capete din cauza ignorantei si a lipsei de profesionalism din sistem, dar mai ales a CORUPTIEI si nimanui nu-i pasa!
    Gasiti o formula prin care sa scoateti la lumina adevaratii vinovati pt. nenorocirea si suferinta atator oameni si o sa va ingroziti cand o sa constatati dezumanizarea care i-a cuprins pe cei care conduc sistemul sanitar.
    In timp ce unii se imbogatesc prin fraudarea continua a sistemului public de sanatate, cei care platesc pt. o asistenta medicala la nevoie, mor din cauza nepasarii si a jegozeniei care ii caracterizeaza.
    Puneti capat modului in care sunt numiti in functii cei care conduc sistemul si ganditi-va ca la ora asta, generatii intregi de copii sunt nevaccinati, nu au acces la tratamente stomatologice, acel blestemat sistem de urgente „pastorit” de nenorocituil de ARAFAT este impanzit de neprofesionisti, ce se va laege de viitorul acestei natii?!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger