AcasăNewsCiolos, tatucul ordonantelor: Ale mele erau mai transparente!

Ciolos, tatucul ordonantelor: Ale mele erau mai transparente!

Autor si el a modificarii Codurilor penale printr-o ordonanta de urgenta, Dacian Ciolos a ratat o buna ocazie de a tace

Prins si el cu modificarea Codurilor penale prin ordonanta de urgenta, Dacian Ciolos se apara sustinand ca ordonanta sa a fost adoptata ”transparent” si nu continea „elefanti ascunsi intre articole”.

Autor si el a modificarii Codurilor penale printr-o ordonanta de urgenta, Dacian Ciolos a ratat o buna ocazie de a tace

Legiferarea cu ajutorul OUG-urilor i-a fost foarte draga fostului guvern tehnocrat marca Ciolos. Care de altfel a si batut toate recordurile in materie pe 28 iunie 2016 – zi in care a adoptat nu mai putin de 18 ordonante de urgenta. In alte domenii decat cel penal – pe care il rezolvase deja in luna mai, dar cifra tot impresionanta ramane. In ceea ce priveste strict Codurile penale, trebuie amintit ca Executivul Ciolos a modificat en gros, prin ordonanta de urgenta, 13 articole din Codul penal si 113 din Codul de procedura penala, fapt care i-ar fi impus sa se abtina de la comentarii in aceste zile. Nu a fost sa fie. ”Nu am avut <<elefanti>> ascunsi intre articole si nici nu aveam de aparat de justitie sefi de partid, clienti sau sponsori politici (…) In concluzie, cele doua ordonante au fost adoptate de doua Cabinete diferite, din ratiuni diferite si in moduri diferite”, s-a grabit Dacian Ciolos sa ridice piatra, pe Facebook, impotriva succesorului sau.

author avatar
Simona Badulescu
242 afisari

1 COMENTARIU

  1. Din caza ca minte asa de nonsalant are fata asa de rugoasa,i-au iesit minciunile vietii la suprafata.Ale lui erau mai transparente,dara a uitata sa spune ce,poate prezervativele,transperantele bordelurilor pariziene,olandeze,valone,flamande(nu flamande),el fiind un an si doua luni pe postul unui boc putin mai inalt dar la fel de sluga prea umila a grofului si mare mercenar al stapanilor acestei colonii.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger