AcasăNewsCiolos nu-si face reprosuri: Nu am colaborat cu Securitatea. Nu sunt nici...

Ciolos nu-si face reprosuri: Nu am colaborat cu Securitatea. Nu sunt nici vandut strainilor

Fostul premier socoteste gresit rezultatele referendumului

Fostul premier Ciolos, actualmente membru al formatiunii PLUS, a considerat ca se impune sa iasa public cu unele clarificari, sustinand ca nu a colaborat nici cu Securitatea si nici cu servicii secrete.

„Nu am absolut nimic ce sa-mi reprosez, ceea ce fac fac din convingere. (…) Nu am colaborat niciodata nici cu Securitatea, nici cu servicii secrete. Nu sunt nici vandut strainilor, nu am avut si nu am de-a face nici cu Soros, nici cu altcineva care ar avea nu stiu ce interese in Romania. (…) am facut tot timpul totul transparent. Tatal meu a fost un functionar (…) in militie, (…) e decedat de 20 de ani. Deci nu vad in ce fel tatal meu ar fi putut sa imi influenteze cariera”, a sustinut – intre altele – Dacian Ciolos, marti, intr-o conferinta de presa.

author avatar
Andrei Coman
158 afisari

2 COMENTARII

  1. Draga Cocolos,stii care?ala din mamaliga,nu esti vandut strainilor pentru ca au un pret egal cu zero absolut,insa esti mercenarul lor pentru ca se vede dupa cum actionezi impotriva noastra si in favoarea stapanului care ti-a dat o alta cetatenie,la secret bineanteles.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger