Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Ciolos maraie la Iohannis, iar Clotilde ne vrea indatorati

Ciolos maraie la Iohannis, iar Clotilde ne vrea indatorati

Autor:

Scapat din lesa prezidentiala, Dacian Ciolos latra de peste gardul Cotroceniului la stapanul care l-a alungat din curte. Disocierea lui Klaus Iohannis de alianta USR-Plus si migrarea spre „liberalul” Rares „Buze Dulci” arata atat caracterul de tradator al acestui personaj ajuns conducator de tara, cat si disperarea evidenta din tabara neomarxistilor progresisti. Fostul premier se contrazice in declaratii si face gafa dupa gafa, ne ameninta cu dizolvarea Parlamentului, cere inca un referendum, vrea ingradirea puterii sefului statului, miroase de la o posta ca isi doreste instituirea unei dictaturi.

 

ciolos 1 Ciolos maraie la Iohannis, iar Clotilde ne vrea indatorati

Campania USR-Plus, un fiasco total

Pesemne ca unele sondaje interne nu bat spre cifrele asteptate, altfel nu-mi explic lipsa de nadejde ce l-a cuprins pe Dacian Ciolos. Prezent la Timisoara, liderul Plus a avut un discurs pe minus: l-a desfiintat pe Klaus Iohannis, tocmai omul cu care se intovarasea spre o guvernare de trista amintire, multumim Divinitatii ca a fost de numai 12 luni; suficiente, insa, pentru a propulsa PSD spre un scor nemaiintalnit! „Cred ca viitoarea Constitutie a Romaniei trebuie sa precizeze mai clar responsabilitatea guvernarii. Presedintele si Guvernul trebuie sa lucreze impreuna, dar, pentru asta, Presedintele tarii trebuie sa isi asume decizii. Daca nominalizezi in fruntea guvernului toate, dar chiar toate marionetele unui infractor ca Dragnea, tu, ca Presedinte, trebuie sa iti asumi responsabilitatea pentru nominalizare”. Vorbe grele, brrr, s-ar putea sa-l coste pe Ciolos! A intrat dihonia in familia dreptei romanesti, dupa cate se vede, Julien scuipa obrazul gros al „fratelui” Werner, e clar, si-a bagat dracul coada si-n casa globalistilor.

clotilde armand Ciolos maraie la Iohannis, iar Clotilde ne vrea indatoratiSi, totusi, retinem ceva. Anume ca Mindfulnosenia Sa doreste rescrierea Constituitiei Romaniei, ca fix asta-i lipsea tarii acum! Dar cand credeam ca le-am auzit pe toate, hop alta pereche de muci in farfuria electorala. „Vom crea mecanismele necesare dizolvarii Parlamentului. Acesti oameni, care trebuie sa reprezinte esenta democratiei, nu se vor mai ascunde in spatele imunitatii si a lipsei de proceduri”. Mai, Pinocchio, spune-ne si noua ce fumezi pe la sedintele de armonie part-fleosc la care te taraste coana Valerica?

Userista Armand face lobby bancilor straine

Ce poate fi mai frumos decat sa vezi o userista luandu-si talpasita din Romania? Zau ca-mi doresc sa primeasca mai repede biletele pentru Bruxelles doamna Clotilde Armand, ca prea s-a plictisit pe la noi. Bine, nici n-a facut prea multe, singura recunoaste ca functia de consilier la Primaria Sectorului 1 n-a impiedicat-o sa se duca „saptamanal in Spania, in Austria, in Danemarca, in Suedia, acolo am proiecte mari de infrastructura de care ma ocup”.

Clotilde propune reconstructia totala a Romaniei, viseaza la un Plan Marshall (oare stie ce presupune asta?) si ne anunta ca salvarea noastra sta in …creditele bancilor straine. Da, sa ne imprumutam, numai asa vom cunoaste iluminarea socio-economica. „Eu vreau sa propun o mare schimbare de strategie. Sa facem infrastructura Romaniei cu institutiile si instrumentele UE. De exemplu, Banca Europeana de Investitii. Sau BERD. BEI stie sa conceapa si sa duca pana la capat o infrastructura (…) Francezii, germanii doresc ca romanii sa fie la acelasi nivel de trai”.


2 comentarii to Ciolos maraie la Iohannis, iar Clotilde ne vrea indatorati

  1. Andrei Palincu

    Eu chiar nu inteleg ce-i in capul celor ce se zic de dreapta ori opozitie. Se cotonogesc cu entuziasm unii pe altii spre bucuria contracandidatilor. Este adevarat ca frigurile galbene si Uniunea ADHD-sindrom Tourette 2020 sunt defective de idei dar macar alea putine si fixe ar trebui sa le puna la gramada poate iese ceva macar un ghiveci.
    A fost odata un film romanesc numit Dacii. Acolo regretatul Gheorghe Dinica interpreta un dac tradator si avea o replica la un moment dat:Am muscat ca un caine turbat mana care m-a hranit. Bine zis!
    NB Am evitat virgule si alte cele ca sa pot fi citit si de #rezist :).

Leave a Reply

Your email address will not be published.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!