AcasăNewsCiolos il ia pe Raed cu SMURD-ul!

Ciolos il ia pe Raed cu SMURD-ul!

Se verifica activitatea SMURD-ului condus de Raed Arafat

Pozitia celui mai longeviv secretar de stat din istoria guvernamentala postdcemebrista se clatina tot mai serios. Iar Raed Arafat, care, dupa „exilul” la Ministerul Sanatatii, rezista inca pe baricadele Minsiterului de Interne va avea acum de infruntat un adevarat soc. Totul dupa ce premierul Dacian Ciolos si-a asmutit „dulaii” de la Corpul de control pentru a verifica ceea ce se intampla la SMURD. Adica exact acolo unde il doare cel mai tare pe Raed Arafat.

Se verifica activitatea SMURD-ului condus de Raed Arafat

Desigur, ramane de vazut daca asaltul la SMURD va fi doar unul care trebuie bifat. Ceea ce nu ar face decat sa-i intareasca lui Raed Arafat renumele de „nemuritorul” sistemului. Deci, daca oamenii lui Ciolos se vor rezuma la un control de fond, initiat pe baza tragediei caderii elicopterului din Republica Moldova, sau vor incerca sa dezlege si misterele care persista inca in legatura cu activitatea controversatei fundatii SMURD.

Afacerea „Ambulanta”

Raed Arafat

Iar daca premierul a dat intr-adevar ordin sa se mearga pana in panzele albe cu acest control, atunci, inevitabil, Corpul de control va ajunge si la dedesubturile afacerii„Ambulanta”, prin care statul s-a capatuit cu cele mai scumpe „salvari” posibile. Ce-i drept, unele agreate de ministrul Raed Arafat si livrate de colegul de camera din studentie al acestuia, dupa cum a dezvaluit „National”. Si poate se lamureste astfel odata pentru totdeauna si cum se cheltuie banii donati de milioane de romani pentru fundatia privata SMURD…

author avatar
National
713 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger