AcasăNewsCiolos ii da replica lui Ponta: "bazaconie!"

Ciolos ii da replica lui Ponta: „bazaconie!”

Fostul premier sugereaza ”strazii” sa-i faca lui un partid

A trecut o zi de cand fostul presedinte PSD si, totodata, fostul sef al Guvernului facea o analiza pe o retea de socializare, mentionand numele ex-premierului tehocrat, pana ca Dacian Ciolos sa ii dea replica.

Toate, pe Facebook, pornind de la un mesaj postat pe pagina lui Victor Ponta. „Dacian Ciolos nu a candidat nici pt PNL nici pentru USR pentru ca avea promisiunea lui Dragnea ca va continua ca Premier al unui guvern PSD-PNL pana in 2020 – ghinion”, nota, printre altele, Ponta, deunazi pe reteaua de socializare amintita.

Dacian Ciolos a reactionat joi, nu oricum, ci negand un astfel de scenariu si aducand in discutie argumentele pentru care a ales sa nu intre in lupta electorala. „Vad ca Victor Ponta a scris ca as fi negociat cu Liviu Dragnea sa raman premier in guvernul PSD. O asemenea bazaconie n-am mai auzit de mult! Nu numai ca nu am negociat NIMIC cu Liviu Dragnea, dar am spus public, raspicat, de mai multe ori, ca nu as accepta sa fiu Premier sau altceva intr-un guvern impreuna cu PSD, dupa alegerile din decembrie 2016″, suna reactia fostului prim-ministru, care catalogheaza concluziile fostului numar 1 in tabara pesedista drept „dezinformari”.

92 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger