AcasăNews"Ciolos, fiul lui Soros". Premierul demonteaza "gluma" cu o ironie

„Ciolos, fiul lui Soros”. Premierul demonteaza „gluma” cu o ironie

(foto: Facebook/Dacian Ciolos)

Au fost diverse zvonuri si asocieri ale numelui actualului prim-ministru cu miliardarul american. Insa cea mai recenta, trimitand la presuspuse legaturi familiale, pare sa le fi depasit pe toate.

(foto: Facebook/Dacian Ciolos)

Vorbim, desigur, despre informatia vehiculata in ultimele ore, care s-a raspandit cu viteza indeosebi in mediul online, cum ca Dacian Ciolos  – premierul despre care romanii stiu ca s-a nascut la Zalau -ar fi, nici mai mult, nici mai putin, decat fiul afaceristului Soros.

Pus in fata unei asemenea ipoteze care il privea in mod direct, primul-ministru nu doar ca a catalogat-o drept o „gluma”, una „care miroase a prostie crasa, din partea celor care au impresia ca pot sa prosteasca pe oameni cu aberatii din astea”, ci chiar a ales sa continue „poanta” pe un ton ironic, in direct la Digi FM. Nu inainte de a sublinia, o data in plus, ceea ce declarase si recent, cum ca nu l-ar fi intalnit niciodata pe omul de afaceri recunoscut pentru puterea sa financiara. „Poate ca, daca nu scoteau chestia asta cu tatal, inca ca ar mai fi crezut unii, altii ca cine stie ce relatii am cu domnul asta pe care nu l-am intalnit niciodata (…) O sa le las mostenire miliardele respective, daca ei reusesc sa dovedeasca asta. O sa le las mostenire lor, sa-si finanteze politicile asa cum le inteleg ei”, a conchis Ciolos, la postul de radio amintit.

232 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger