AcasăNewsCiolos, de care parte a rahatului apuci?

Ciolos, de care parte a rahatului apuci?

Dilema lui Ciolos: dacă PNL e un loc curat, de ce spune lumea că miroase urât?

Oricat s-ar suci si rasuci Klaus Iohannis printre cuvinte, mergand pana la a spune ca vorbele i-au fost rastalmacite sau scoase din context, tot asa s-a inteles: ca Dacian Ciolos va fi viitorul prim-ministru al Romaniei. De ce? E obligatoriu?

Dilema lui Ciolos: dacă PNL e un loc curat, de ce spune lumea că miroase urât?

Bine, o fi avand motivele lui sa vrea asta, motive pe care oamenii le-ar putea crede serioase, desi nu le-a facut publice, dar pe romani nu i-a intrebat nimeni daca il vor pe Ciolos premier.

PNL! PNL! PNL!

Prin tara circula deja formulare tipizate pentru strangerea de semnaturi pentru ca Dacian Ciolos sa mai capete un mandat. Nu poate fi decat opera PNL, care tine mortis sa-l legitimeze pe acesta ca fiind liberal. Apoi, Ciolos nu a rostit niciodata foarte clar ca vrea sa fie prim-ministru si nici nu si-a exprimat – fara a lasa loc de interpretare – considerentele care ar putea sta la baza unei asemenea decizii. Pe tipizate nu apare, insa, nicio rubrica unde lumea sa scrie si din ce motive l-ar vrea din nou pe functia asta. O golaneala politica marca PNL, cu atat mai mult cu cat premierul este desemnat dupa alegeri, nu din strada, pe formulare. Altfel spus, aceeasi smecherie ieftina ca si cea cu afisele prin care romanilor li se baga in cap „Dacian Ciolos, prim-ministru”. Si nu oricum, ci musai cu PNL!

Romanii sunt greu de convins

Dorinta de a-l impune, cu orice pret, pe actualul premier in constiinta colectiva din partea PNL s-ar putea sa aiba efect negativ. Romanii nu mai inghit lozinci fara justificare. Platforma #Romania 100 nu a convins pe nimeni, mai ales dupa ce PSD a demonstrat nu numai ca este copiata, ci e doar un program de partid, nu unul de guvernare. Apoi, recentele dezvaluiri din presa prin care se acrediteaza ideea ca ascensiunea fulminanta a lui Ciolos face parte din scenariul pus la cale pentru arestarea fostului ministru Traian Remes, pentru a-i lasa lui drumul liber, de asemenea, nu a cazut bine la stomac romanilor. Abuziv sau nu, instanta l-a scos vinovat pe Remes, dar romanilor nu le plac cei care se catara pe cadavre. Ca Ciolos a fost omul lui Basescu in sistem iar nu le este pe plac cetatenilor, alergici si retractili, altminteri, la orice tine de numele acestuia. Degeaba sustine actualul premier ca nu se subordoneaza intereselor Comisiei Europene, ci numai celor ale Romaniei, lumea crede, vede si spune altceva. Cu performante zero in timpul guvernarii, dupa cum i se imputa, Ciolos va trebui sa demonstreze ca, intrand in PNL, a apucat rahatul de partea cea mai curata, dupa cum spune o veche maxima politica. De care parte apuci, Ciolos? Romanilor nu le mai plac politicienii manjiti.

author avatar
Valentin Boeru
2.594 afisari

3 COMENTARII

  1. In calitate de ministru al Agriculturii, desi nu aveau nicio calitate procesuala nici el si nici ministerul, Ciolos a semnat, la „rugamintea” DNA, ca parte vatamata pentru celebrul prejudiciu de 60.000.000 de euro din dosarul ICA-TELEPATIA. Ciolos, cu ce ti-a gresit profesorul Mencinicopschi, care a ajuns la puscarie complet aiurea? Frumos te mai cateri pe cadavre, domnule prim-ministru! FELICITARI!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger