AcasăNewsCiolos, cu ochii pe pensiile romanilor!

Ciolos, cu ochii pe pensiile romanilor!

Hai ca inceputul e promitator

Din gafa in gafa pana la esecul total. Asta-i drumul pe care a apucat-o Dacian Ciolos, calca tare si apasat in strachini de se duc dracului toate calculele electorale. Fiindca stie ca este creatia si produsul educatiei celor mai instelate structuri ale statului, pentru el nu pare a conta catusi de putin prejudiciul de imagine provocat, desi nu putini sunt cei care l-au sfatuit sa fie ceva mai rafinat. De unde, nu-i pasa, globalistul Julien e un fel de Mircea Geoana progresist; in curand o sa i se lipeasca si lui pe frunte un „Prostanacul” mare cat stolurile de porumbei ce-si iau zborul cand deschide gura si vitejeste peroreaza despre politica, economie si bancheri oropsiti.

Hai ca inceputul e promitator

Dupa ce a recunoscut cu candoarea specifica unui copil de gradinita ca Serviciile Secrete i-au pus in brate un partid (si manualul de folosire aferent), dar a sfarsit prin a-i numi securisti pe toti romanii, acum Ciolos loveste din nou. Este, totusi, proaspat maritat cu USR-istul Barna, asta ca sa-i gasim si o scuza, iar alianta nasita de Coldea&sons are nevoie de finantare. Iata de ce credem noi ca Dacian vorbeste/ se intereseaza de pensiile romanilor. Si de salariile lor!

Vrea anticipate in an electoral

Romania conduce Consiliul UE de la 1 ianuarie. Sase luni contam si noi pe la Bruxelles, e drept, mai mult onorific, dar ce mai conteaza, suntem acolo, la masa bogatilor, zambim, dam din maini, socializam. Apoi, pe final de an, ne pregatim de prezidentiale, ceea ce inseamna ca va fi un 2019 extrem de incarcat.

Si ce daca, Ciolos cere o etapa intermediara, ca la fotbal, in care sa punem alegeri parlamentare! Vorbeste despre anticipate cu usurinta cu care iese afara dupa o sedinta nereusita de minfulness. „Din punctul meu de vedere, solutia este schimbarea Guvernului, alegeri anticipate, relegitimarea unor forte politice in Parlament, care sa vina cu un plan de redresare a economiei, ca sa nu fie prea tarziu”. Ce spui, Daciane, iar cauti intrarea in Palatul Victoria pe usa din dos? Nu cumva ti s-a facut dor de un Colectiv? Vezi, poate te mai ajuta inca o data nasu’ Florian, de ce nu-i arunci o intrebare?!

Duplicitatea acestui tip de discurs pute rau de tot. Pe de o parte, cand aterizeaza la Bruxelles, politicienii globalisto-sorosisti pun placa nevoii de stabilitate, canta despre Romania credibila, iar la intoarcere, pe „Otopeni”, rumega la anticipate si daramarea Guvernului de-i dor falcile. Bai, venezuelenilor, bai, guaidosilor ce va credeti protejati de puteri straine Romaniei, nu mai lingeti atat dosurile sponsorilor, ca tot nu reusiti sa le albiti!

Pe bune, acum. Domnule, Ciolos, cine crezi ca te voteaza daca iti centrezi discursul pe salariile abia marite ale romanilor? Iar de pensiile parintilor nici n-ar trebui sa pomenesti. Cine ti-a facut strategia, de te trezesti vorbind despre salvarea economica a tarii prin reducerea salariilor si a pensiilor?! In ritmul asta, ingropi si USR-ul! Risti sa-i scoti in afara Parlamentului tocmai pe aia de te-au nasit. Intre golani, e o vorba – te cam invarti in curul gol pe langa dansa cand e treaza. Ai mare grija!

„Suntem intr-o criza bugetara, e clar! Inca putem evita criza economica, dar daca lucrurile continua asa… Solutii sunt, trebuie sa trecem de la modelul economic bazat pe consum la un model economic bazat pe investitii. Asta, ca sa putem plati pensiile si salariile. Cred ca nu este cazul sa le reducem, daca se iau la timp niste masuri (…) Vrei sa cresti pensii, salarii, dar nu cresti bunastarea”. Si asta o spune unul care s-a remarcat ca prim-ministru prin formarea unui cabinet din habarnisti, combinatori si marionete.

Altfel, bancile sunt de jelit

Pai, cum, se putea incheia un interviu cu Dacian Ciolos (la muribunda UM Digi024) fara o referire la soarta crunta a bancilor din Romania?! „Se indatoreaza Guvernul, gaseste bani de imprumut tot mai greu. Dupa ceea ce au facut bancilor din Romania, bancile nu mai imprumuta Guvernul. Pe piata externa gasesc bani cu dobanda tot mai ridicata. Cred ca e una dintre cele mai ridicate dobanzi pe care Romania a platit-o in ultimii ani, peste 5%. Iata dificultati care vin din incoerenta politicii economice, a politicii fiscale, a lipsei de viziune”. Cat de induiosator suna…Dupa ceea ce au facut bancilor din Romania, bancile nu mai imprumuta Guvernul”. Ca si cum bancile, saracele de ele, imprumutau Romania dezinteresat, fara dobanda si alte beneficii. Daaa, in bunavointa lor, bancherii s-au scremut de un cadou, iar Teodorovici cu a lui taxa pe lacomie nu intelege cat de gustos si dulce e handelul finantistilor. Poate ne spune Ciolos, el o sti mai bine.

author avatar
Nicholas Cezar Redactor
1.968 afisari

8 COMENTARII

  1. Nasol ca aia de-i iau interviuri nu au si informatii…Eu l-as fi intrebat daca are de gand sa respinga, prin lege, ordonanta aia prin care Tudorache le-a dat maharilor din MAI posibilitatea sa se pensioneze cu mai mult decat salariul, la oricati ani vechime…aia care a fost generatoatre de pensii cu adevarat nesimtite, generalul psrticular Alexa stie…In rest, ce sa zic, astia, toti sunt sponsorizati de cate unii, aici ar trebui sa cautam, legea ar trebui sa-i oblige sa faca public si ultimul leu din sustinere, ca sa stim si noi pe cine ne bazam si de ce si ce ne mai dispare din patrimoniu…In legatura cu pensiile, nimeni nu vrea sa faca ceva corect, Olguta, ca si altii pana la ea, face o uniformizare, dar, izvorul nedreptatilor sta in acte subsecvente, date la ordin, interesat si prin calcarea constitutiei si a legilor in vigoare, ori, pe astea nu le cerceteaza nimeni, pentru ca toti au cate un creditor pe listele rasfatate..

  2. Anusynous , tastezi de pe laptop-ul unui mizantrop ? Disperarea e mare , v-a scos varu Nicholas la produs ? Voi nu stiti ca de ce ti-e frica d-aia nu scapi ?

    • Voi sunteti echipa de avarie?! Platiti la postare, nu la cuvant ca in campanie?! Sa inteleg ca esti si antidulapau si de-aia esti asa opac?! Sau, „nu stii si nici nu te intereseaza”, ca de inteles, nu are nimeni vreo pretentie din zona aia…

      • Il rog pe cel ce comenteaza sub pseudonimul COBE sa renunte de a mai semna cu el pentru ca nu este cel care s-a semnat primul cu acesta.De aceea il schimb in Cobescu.Nu ii plac comentariile mele,sa nu le citeasca,asa fac in situatiile acestea.

  3. Ioo am o vorba care nu mi-o ia nimeni. Ciolos nu e un Plus, Ciolos e in Plus! Apoi no sa ma pupati in cur anticipativ daca-mi luati vorba fara patent.

  4. DE CE NU SE POATE DUBLA PENSIA MEDICIILOR,,,E RUSINE CE PENSIE ARE UN MEDIC IN ROMANIA,,,

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger