AcasăNewsCiolos a discutat cu supravietuitorii si cu rudele victimelor din "Colectiv"

Ciolos a discutat cu supravietuitorii si cu rudele victimelor din „Colectiv”

A trecut aproape un an de la tragedia din „Colectiv”, rastimp in care supravietuitorii incearca inca sa-si vindece cicatricile – fizice si sufletesti, iar familiile greu lovite de pierderea celor dragi se lupta sa accepte cruda realitate.

Zona din preajma clubului a devenit un adevarat altar, in memoria celor 64 de tineri morti

Cu doar doua zile inainte de comemorarea unui an de la drama care a rapus 64 de vieti si a schimbat pentru totdeauna planurile si destinele altor peste 100 de oameni din randul celor care se aflau, pe 30 octombrie 2015, in clubul situat pe strada Tabacarilor, la numarul 7, o parte dintre victimele incendiului, dar si rude ale celor care au avut de suferit sau, si mai trist, care nu au supravietuit dezastrului au ajuns la Palatul Victoria, raspunzand invitatiei primului-ministru.

La iesire, Eugen Iancu, tatal unuia dintre tinerii care si-au gasit sfarsitul in urma incendiului ce a cuprins, in cateva clipe, clubul in care cantau membrii trupei Goodbye to Gravity a dezvaluit ca la intalnirea de la Guvern au fost prezenti atat ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, cat si cel de Interne, Dragos Tudorache. Dar si ce anume s-a discutat la aceasta intrevedere. „Noi ne-am expus unele din nemultumirile noastre (…) am discutat despre ceea ce s-a facut. (…) Am incercat sa atingem o parte din problemele aratate de evenimentul Colectiv”, a explicat Iancu.

sursa foto: Facebook

author avatar
Cristina Stefan
104 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger