Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Ciolos, 20 de dosare dintr-un foc

Ciolos, 20 de dosare dintr-un foc

Autor:

Presedintele Curtii de Conturi, Nicolae Vacaroiu, a anuntat ca institutia pe care o conduce a dat gata aproximativ douazeci de dosare referitoare la activitatea fostului Guvern Ciolos.

 

ciolos.ug8zpfaw3k 1 Ciolos, 20 de dosare dintr un focDosarele au ajuns deja la comisia parlamentara care ancheteaza modul in care fostul guvern tehnocrat a impartit 12 – 13 miliarde de lei in teritoriu, operatiune soldata cu dublarea deficitului.

14 15 vacaroiu nd Ciolos, 20 de dosare dintr un foc

Nicolae Vacaroiu a gasit multe de puricat la fostul premier tehnocrat

”Raportul Curtii de Conturi este clarificator. Noi nu lucram la intamplare, avem specialisti buni, auditori buni.(..) S-au luat in considerare o serie de prognoze optimiste in ceea ce priveste exercitiul bugetar 2016. Resurse financiare bugetare de circa 12-13 miliarde de lei au fost date in teritoriu pentru a realiza o serie de obiective si solutii. Problema este rezultatul final, in sensul ca deficitul s-a dus de la 0,8% la 1,6% din PIB. Problema care se pune este daca sumele date in teritoriu au avut eficienta, au fost folosite cu adevarat pentru un scop”, a detaliat Nicolae Vacaroiu. Acesta a mai precizat ca analiza efectuata de Curtea de Conturi a fost una ”macroeconomicasi ca ea nu a descoperit fraude, ”nu s-au bagat bani in buzunar”, dar in ceea ce priveste oportunitatea si eficienta cheltuirii acelor bani lucrurile sunt mai complicate. ”Sumele respective puteau fi date pentru a termina o serie de obiective, pentru a acoperi creante, obligatii, datorii etc Sunt multe lucruri de analizat”, a explicat seful Curtii de Conturi.


1 Comentariu la Ciolos, 20 de dosare dintr-un foc

  1. Lumy

    Fosila batrana iti mai trebuie sa mai fii la putere , vezi-ti de treaba mosule….


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 17-07-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!