AcasăNewsCiocu’ mai mic!

Ciocu’ mai mic!

Nigel Farage, un politician britanic care in loc sa se ocupe de problemele Angliei s-a trezit vorbind despre Romania

Britanicul Nigel Farage nu pricepe cum Anglia a putut sa se afle intr-o uniune politica (in UE – n.r.) cu asa o prapadita si comunista tara ca Romania.

Nigel Farage, un politician britanic care in loc sa se ocupe de problemele Angliei s-a trezit vorbind despre Romania

Romania nu avea ce cauta in UE din moment ce ”nu a facut tranzitia” si este condusa de comunism. In plus, Farage a reclamat ”coruptia endemica din intreaga societate romaneasca” si ”discriminarea intr-un mod vicios” a patru milioane de oameni ”din cauza rasei lor” – respectiv a romilor dupa cum se intelege. Acestea fiind zicerile distinsului british, hai sa le luam pe rand. Romania o tine tot intr-o tranzitie de 27 de ani si asta cu sprijinul neprecupetit al occidentului reprezentat de Farage. Care ne-a bagat pe gat legi si reguli prefabricate fara a ne ajuta sa le mestecam si sa le integram in mod logic si coerent in cultura si legislatia bastinasa. Tot occidentalii reprezentati de Farage au dirijat si tranzitia economica romaneasca, avand grija ca partea leului sa fie luata de oamenii lor. Sau de stapanii lor, in cazul multinationalelor. Si uite asa ajungem si la coruptia endemica. Pai corupti fara corupatori nu exista, iar dupa stiinta noastra marii corupatorii tot din Vest au venit, ba chiar adusi de mana de ambasadorii tarilor care astazi carmesc nasul cand le miroase a Romania. Tari printre care figureaza evident si Marea Britanie. Este adevarat ca milogii nostri de politicieni au pus botu’, dar occidentalii care i-au tentat nu sunt nici ei usi de biserici, chiar si atunci cand s-au nascut sub papucul vestitei Queen Elisabeth. Urmatorul punct este discriminarea la care sunt supusi romii, subiect in care Farage a dat-o din nou rau in bara, ca tot occidentul de altfel. Un occident care nu a prididit sa planga de mila romilor si sa ne puna pe noi, romanii, la colt, pe motiv ca nu stim sa ne purtam cu tiganii, ca-i oropsim, ii asuprim, ii jignim in loc sa-i educam si sa-i integram. Ce fac occidentalii dupa aproape trei decenii de convietuire cu minoritarii romi zburataciti de-a lungul si de-a latul continentului? Nu mai stiu in ce avioane, trenuri si autocare sa-i inghesuie pentru a-i putea arunca peste granitele lor. Pai cum fratilor europeni, voi care le stiti pe toate, nu ati fost in stare, in aproape 30 de ani, sa educati si sa integrati nici macar o tabara de romi!?! Si atunci cum va permiteti sa dati in continuare lectii? Iar in cazul special al Marii Britanii, nu ar fi mai bine ca toti Faragii sa-si vada paiele din ochii lor si sa ne mai slabeasca pe noi romanii cu ifosele de natiuni complet educate si stilate? Celebrii suporteri de fotbal britanici, cunoscuti drept ”hooligans”, baga instantaneu in alerta fortele de ordine din toate tarile in care asista la meciuri. De civilizati, educati si stilati ce sunt, binenteles. Asa ca, domn’ Farage, mai subtire cu lectiile date Romaniei, care oricum a avut grija sa-si aleaga un presedinte meditator, ba si de sorginte teutona pe deasupra.

author avatar
Simona Badulescu
729 afisari

1 COMENTARIU

  1. Articolul este „o incercare” de riposta, de replica la in nesimtit britanic care si el, si altii inaintea lui, insulta Romania si pe romani „ca la usa cortului” dar barbateste, cu curaj! Nu am auzit sa fie posibil asa ceva nici fata de fostele lor colonii! Unde este demnitatea tot barbateasca si curajul romanilor, ma intreb? Articole ca si acesta „de domnisoare sfioase, cu manusi” in care cuvintele de riposta sunt spuse cu eleganta, cu teama parca (sa nu jigneasca prea tare),nici ca-si au rostul, dar efectul? Chiar jurnalistii romani, nu sunt capabili sa scrie un articol documentat (ca material este, har Domnului in Mare Britanie!), cu date, cu nume , cu cifre….care sa arate clar coruptia britanica, care sa arate clar ca si o insulta la adresa britanicilor? Chiar Romanii n-au invatat in 27 de ani de capitalism cum functioneaza acesta? Cat timp mai trebuie sa treaca sa invatati ca TREBUIE LOVIT CU ACEEASI ARMA CU CARE AI FOST LOVIT!, altfel „atacatorul” nu va intelege!!! Cand la asemenea repetate insulte (Farage nu este primul ) raspunzi cu „jumate din Romania sunt ca si Kate…”, „ciocu mai mic”…si incerci sa explici frumos „agresorului” ca nu este cum spune el….faci si mai rau! Iti simte slabiciunea, frica, iar data viitoare va ataca mai puternic! „Iesiti in fata” , VOI, PLATITI CA SA SCRIETI , „ATACAND” CU ACELEASI ARME CU CARE NOI, ROMANII, SUNTEM ATACATi!!! NU VA MAI APARATI DAND EXPLICATII LA INSULTELE LOR, INSULTATI -I PE SUBIECTE PE CARE-I DOR , CARE LE-ATING SI INGENUNCHEAZA MANDRIA CAINEASCA, „IESITI LA ATAC”, CUVINTELE VOASTRE SA-L DOARA PE FARAGE, SA-I DATI LUI „TEMA DE CASA” CA SA SE APERE DE INSULTELE VOASTRE! Ocupati-i timpul cu apararea, asa ii veti muta gandurile de la „atac”, iar respectful lui Farage ptr „adversar” va aparea de la sine! Si inca ceva, VOI, JURNALISTILOR: CAPUL PLECAT, SABIA IL TAIE!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger