AcasăNewsCioaca le cere procurorilor s-o caute pe Elodia la manastiri si la...

Cioaca le cere procurorilor s-o caute pe Elodia la manastiri si la spitalele de nebuni!

Politistul Cristian Cioaca, suspectat de uciderea sotiei sale, incearca sa redirectioneze ancheta, cerandu-le procurorrilor sa o caute pe Elodia la manastiri, la spitalele de nebuni, printre persoanele amnezice sau printre inculpatii DNA.

Prin intermediul avocatei sale, Maria Vasii, Cristian Cioaca a depus o cere in care le cere procurorilor sa audieze si persoanele care „au fost implicate in relatii intime cu sotia sa pentru a se observa daca aveau vreun mobil in a determina disparitia sau suprimarea vietii sale”. O alta persoana spre care Cioaca spera sa indrepte atentia procurorilor este detinutul Nicu Pirleteanu, care a amenintat o judecatoare de la Curtea Constitutionala scriindu-i: „Am sa te trimit dupa Elodia”.

Inculpatul in dosarul mortii avocatei a inaintat, in data de 12 ianuarie a.c., o cerere catre Parchetul Curtii de Casatie si Justitie, prin care cere sa se ia in considerare noile probe, respectiv declaratiile martorilor audiati in ultima perioada.

Cu toate ca nu s-a gasit, deocamdata, cadavrul Elodiei Ghinescu, judecatorii au admis, la sfarsitul anului trecut, propunerea procurorilor de arestare preventiva a lui Cioaca, in urma rezultatelor ADN, comunicate de specialisti.

In cererea de administrare de probe, politistul le cere procurorilor sa se adreseze Politiei Romane pentru a se comunica „daca au fost gasite cadavre neidentificate de femei cu date de identificare compatibile cu datele sotiei sale, pe intreg teritoriul Romaniei in perioada de timp cuprinsa intre lunile august 2007- decembrie 2012, si care a fost soarta acestor cadavre”. De asemenea, el cere anchetatorilor sa faca o adresa si la Patriarhie pentru a li se comunica daca Elodia se afla in vreo manastire.

 

 

author avatar
Alina Costache
225 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger