AcasăNewsCine o vinde pe Roberta Anastase?

Cine o vinde pe Roberta Anastase?

Roberta Anastase n-a scapat de prigoana pesedistului Victor Ponta

Dezertarile din tabara PDL-ului au renascut speranta USL de a o debarca pe Roberta Anastase de la sefia Camerei Deputatilor, declansand si anticipate totodata.

Roberta Anastase n-a scapat de prigoana pesedistului Victor Ponta

Cu bateriile reincarcate de trecerea lui Sorin Frunzaverde & Comp., la PNL, pesedistul Victor Ponta anunta declansarea bataliei finale pentru inlaturarea pedelistei Roberta Anastase de la presedintia Camerei Deputatilor.

Victor Ponta

Concret, liderul PSD sustine ca haosul este atat de mare in randul deputatilor Puterii, incat este greu de crezut ca majoritatea guvernamentala isi va putea confirma acest statut la vot. Mai mult, uselistii spera ca pierderea majoritatii la Senat (prin plecarea a doi parlamentari PDL, Iosif Secasan in PNL si Radu F.Alexandru la CNA) ii va demoraliza si mai mult pe deputatii arcului guvernamental. Ca urmare, Ponta crede ca a venit momentul declansarii unei actiuni ”indreptatite si corecte” de inlaturare din functiei a Robertei Anastase. Anuntul surpriza lansat de Ponta mai poate insemna si ca partenerii de coalitie ai PDL ar fi dat semne ca sunt dispusi sa o vanda pe Anastase. Lucru deloc imposibil din moment ce uneperistii  sunt liberi acum de contractul cu PDL, dupa esuarea formarii frontului electoral comun in Capitala, iar udemeristii tocmai negociaza de zor o apropiere de PNL. De aceasta data insa, dorinta de a scapa de Anastase este precedata de o noua speranta de declansare a alegerilor anticipate. Alegeri care ar permite Opozitiei sa profite de zapaceala pedelistilor si sa nu lase timp vechii garzi pediste sa refaca puternicul dispozitiv de lupta democrat, dar si sa taie macaroana premierului Ungureanu, nelasandu-l pe acesta sa  acumuleze notorietatea dorita si programata.[poll id=”231″]

author avatar
Simona Badulescu
2.231 afisari

2 COMENTARII

  1. Toata lumea a votat da … se pare ca zilele Robertei Anastasie in sefie sunt numarate

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger