AcasăNewsCine mi-a arestat filaju’?

Cine mi-a arestat filaju’?

Niste “gabori” si-au arestat colegii in sprijinul carora au fost trimisi de urgenta! Scena terifianta a incatusarii a avut loc in mijlocul strazii, sub privirile a zeci de trecatori. Dar nu este in nici un caz desprinsa din bancurile cu “militieni”.

Ofiterii de la interventii i-au incatusat pe colegii de la filaj

Aceasta a fost “ultima solutie” de extragere, extrem de ingenioasa, gasita de membrii  misterioaselor echipe de interventii aflate in spatele celor aflati   in riscantele misiuni de filaj.

Butonul de panica

Nici pentru cei care lucreaza in prima linie a unei misiuni de supraveghere viata nu este deloc simpla. Ei nu trebuie sa-si piarda din ochi nicio clipa “obiectivul”, dar, in acelasi  timp, sa aiba grija sa nu se dea de gol. Ceea nu se poate indeplini chiar intotdeauna, si atunci toata operatiunea ar fi deconspirata. Totusi, ofiterii de filaj sunt instruiti ca, in cazul in care simt ca rolurile se pot inversa periculos si cei urmariti sa se transforme in urmaritori, sa initieze imediat un apel de urgenta, echivalentul butonului de panica. Si imediat se va indrepta inspre ei o echipa de interventie…

“Mama voastra de springari!”

Ai carei membri trebuie sa-si salveze colegii fara a da de banuit despre adevarata lor preocupare. Inclusiv arestandu-i intr-un mod spectaculos,  sub pretextul ca ar fi … spargatori de case. Stratagema a functionat perfect atunci cand un urmarit si-a chemat in fata casei mai multi amici, care au inconjurat masina cu cei doi ofiteri de informatii. Dar imediat au si aparut “politistii” in civil care i-au culcat pe jos, cu catusele la maini, le-au tras cate un sut in burta pentru veridicitatea arestarilor si au plecat, in aplauzele celor prezenti, cu “nenorocitii astia de smenari”…

author avatar
Catalin Tache
946 afisari

3 COMENTARII

  1. Foarte inteligenti sunt „baietii nostri”. Este normal sa isi poata scote colegii din dispozitv vii si nevatamati, fara nici un fel de probleme si pentru a fi convingatori sa apeleze la anumite trucuri.De aici putem sa tragem concluzia, ca nu toti politisti sunt prosti si sistemul nu e asa lasat la intamplare.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger