AcasăNewsCine le-a „croit“ la PRO TV

Cine le-a „croit“ la PRO TV

Concurenta dintre Mihaela si Andreea se pare ca nu are sfarsit. Dar pe cele doua dive soarta nu le-a intersectat doar in plan personal, ci si in cariera.

Razboiul divelor este cunoscut cu amanunte si cu virgule, insa un lucru nu s-a spus inca, si nu este deloc de neglijat. Amandoua sunt mari pasionate de moda, ce-i drept, fiecare in felul ei (De gustibus non est disputandum). Stiluri diferite.

Dana Budeanu

In emisiunea „Uite cine danseaza“, corect e sa spui „Uite cine le imbraca“, coincidenta sau cum le este sortit celor doua femei sa aiba mereu, dar mereu ceva in comun. Pe Mihaela o imbraca de ani buni creatoarea Dana Budeanu. Look-uri, rochii, style-ul poarta emblema Dana Budeanu. Acum, cum se putea prezenta Andreea Marin intr-o emisiune cu Raduleasca fara sa ii faca concurenta, fara sa starneasca nicio senzatie de iritare? Sa o intreci sau sa o egalezi pe Mihaela e greu. Cum s-a gandit Andreea cea isteata? Simplu. Da lovitura, alegandu-si-o creatoare pe Cristina Savulescu. Bun! O sa spuneti: ei, si?Pai si aici e o problema delicata. Dana Budeanu este fosta sotie a lui Radu Budeanu (patronul Cancan si Ciao), iar Cristina Savulescu este actuala sotie a aceluiasi Radu Budeanu. Si intre cele doua creatoare de moda rivalitatea este acerba. Daca Dana Budeanu se poate lauda cu creatiile ei, care au ajuns sa fie purtate de nimeni alta decat Jennifer Lopez, nici Cristina Savulescu nu se lasa mai prejos. Creatiile Cristinei au stralucit pe scena de la San Remo si festivalul de la Venetia, fiind purtate de Madalina Ghenea. Altfel spus, cele doua dive si-au ales designeri dusmani. Asta inseamna sa fii Mihaela Radulescu si… Andreea Marin.

“Sirena esuata” vs zana “infasurata in plastic”

Aparitiile vestimentare ale celor doua rivale nu au putut ramane necomentate. De departe, cea mai acida a fost neinduplecata Iulia Albu. Daca in privinta “zanei”, fashion editorul a fost mai indulgent, ei bine, tinuta divei de la Monaco a fost comparata cu aparitiile Narcisei Guta!!! “Show-ul mi s-a parut un scenariu de genul fata pescarului sarac vs. fata pescarului bogat. Fireste ca pentru un pescar nu este atat de relevant cum arunca navodul atata timp cat isi face treaba de a prinde peste. Ce se poate spune cu siguranta despre ambele navoade este ca nu au fost pe masura asteptarilor celui ce le arunca in larg.  Intre sirena esuata lamentabil intre si cu geamanduri, Mihaela Radulescu, si cantecul molcom al zanei infasurate in metri de tulle din plastic, parca a doua varianta suna ceva mai ofertant”, a spus Iulia Albu!

author avatar
Mihai Koblenko
33.072 afisari

2 COMENTARII

  1. Amandoua divele au peste 40 de ani si se vede-mai ales la mai tanara AMarin.Cat despre caracterizarea facuta de fosta sotie a lui Mihai Albu nu poti sa spui decat ca sunt o multime de cetateni care gandesc cum se exprima respectiva,numai ca pe acestia o bruma de bun simt ancestral ii mai bantuie inca si se abtin.Colaboratoarea de la Canal a lui mIonescu nu are nici un fel de retineri de acest gen si purtatorul ilegal de condei Mkoblenko se binedispune si indispune.Poate ca nu degeaba are 2 de k in nume.Ii poarta cu mandrie fudula.Bravo!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger