AcasăNewsCine e in spatele lor? Doru Buscu si Sabina Fati liciteaza pentru...

Cine e in spatele lor? Doru Buscu si Sabina Fati liciteaza pentru Catavencu

Doru Buscu

Doru Buscu, director editorial Academia Catavencu, si jurnalista Sabina Fati s-au inscris la licitatia publica cu strigare organizata joi, incepand cu ora 13.00, de lichidatorul judiciar General Group Expert SRL al societatii Catavencu SA, in care va fi licitata si marca „Academia Catavencu”.

Doru Buscu

Doru Buscu a confirmat pentru Mediafax ca a depus o oferta pentru licitatia organizata joi.

El a spus ca si jurnalista Sabina Fati a depus o oferta pentru licitatia organizata joi, precizand ca aceasta a platit si garantia de participare la licitatie, in valoare de 45.000 de euro.

De asemenea, Doru Buscu si Sabina Fati – singurii care pana in acest moment au depus oferte pentru licitatia in care va fi vanduta si marca „Academia Catavencu” – au mai platit cate 2.000 de lei pe caietul de sarcini pentru licitatie.

Pana la momentul difuzarii acestei stiri, Sabina Fati nu a putut fi contactata.

Doru Buscu a fost in perioada cat Sorin Ovidiu Vintu a detinut Academia Catavencu, unul dintre cei mai inversunati critici ai lui Traian Basescu si ai regimului sau. Dimpotriva, Sabina Fati este o severa critica a „mogulilor” si a influentei lor asupra politicului. Cum este greu de crezut ca cei doi ziaristi, oricat de stralucita le-ar fi situatia materiala, se prezinta in nume propriu si au platit cate 45.000 de euro din economiile personale, doar ca sa particip, fara a fi siguri de castig, la licitatie. Nemaipunand la socoteala ca marca „Academia Catavencu” este inutila daca nu are in spate un finantator.

Confruntarea dintre cei doi exponenti ai celor taberelor ce se infrunta in acest moment pe scena politica nu poate fi scoasa din contextul inceputului unui nou ciclu electoral si al beneficiilor pe care le-ar aduce detinerea unei arme de temut cum poate fi Catavencu.

Marca „Academia Catavencu” va fi scoasa la licitatie joi, pretul de pornire fiind 149.322 de euro (fara TVA), potrivit anuntului de licitatie publicat trei zile la rand in mai multe surse, dupa cum a declarat pentru Mediafax Ion Popescu, administratorul judiciar al societatii Catavencu SA.

In mod concret, licitatia publica competitiva cu strigare va fi organizata joi, incepand cu ora 13.00, la sediul lichidatorului judiciar General Group Expert SPRL al societatii Catavencu SA, aflata in prezent in faliment.

Sabina Fati

Licitatia vizeaza mai multe active ale societatii Catavencu SA, printre care si marca „Academia Catavencu„.

Tot atunci vor fi scoase la licitatie un apartament cu trei camere situat in in comuna Stefanestii de Jos, al carui pret de pornire este de 103.390 de euro, fara TVA, autoturisme – la pretul total de 190.122 de euro, fara TVA, si obiecte de inventar constand in aparatura, birotica, mobilier – la pretul de 96.905 euro, fara TVA.

Licitatia se va face pentru fiecare activ separat.

In caz de neadjudecare, licitatia va fi repetata pe 3 iunie, 9 iunie, 16 iunie si 23 iunie, in acelasi loc si de la aceeasi ora.

Caietele de sarcini pentru licitatie au putut fi achizitionate incepand cu data de 20 mai. Documentatia de inscriere la licitatie trebuie depusa cu cel putin doua zile lucratoare inainte de data fixata pentru licitatie, la sediul lichidatorului.

Tribunalul Bucuresti a admis in luna mai propunerea administratorului judiciar General Group Expert SPRL privind intrarea in faliment in procedura generala a debitoarei SC Catavencu SA, editorul Academia Catavencu, potrivit deciziei publicate pe site-ului oficial al instantei.

SC Catavencu SA, societatea care editeaza publicatia Academia Catavencu, face parte din grupul Realitatea – Catavencu.

 

1.768 afisari
Zenville

Ultimele știri

Caz înspăimântător în București! Femeie reținută după ce şi-a înjunghiat de două ori soţul, la un interval de mai multe ore

Caz șocant în București! O femeie a fost reţinută, sub acuzaţia de violenţă în familie în modalitatea tentativei de omor, după ce şi-a înjunghiat...

Momente de groază, la înălțime. Pasagerii unui telescaun, surprinși de rafale foarte puternice de vânt – VIDEO

Mai multe persoane au trecut printr-o experiență pe care, cel mai probabil, nu o vor uita niciodată. Sau, cel puțin, nu prea curând.Au fost...
proger