AcasăNewsCine are interesul sa-l distruga pe DOCTORUL Burnei

Cine are interesul sa-l distruga pe DOCTORUL Burnei

Daca pana acum mass-media (ziare, televiziuni) il lauda pe doctorul Burnei si vorbea in termenii cei mai laudativi despre operatiile in premiera si reusitele acestuia, fiind prezentat ca o somitate in domeniu, iata ca aceeasi presa a schimbat foaia. Dr. Menghele, incompetent, profitor, etc., jignirile si denigrarea mergand foarte departe. Oare cand l-au prezentat corect pe dr. Burnei, atunci sau acum?!?!?! Cine are interesul sa-l distruga pe DOCTORUL Burnei?

Aduceti-va putin aminte, jurnalisti „specialisti” in toate si in nimic,  fara memorie si fara cunostinte medicale, cand ati scris de dr. Burnei ca i s-a oferit un post de sef de sectie la un faimos spital din Anglia, unde medicul, de care romanii erau atat de mandri, urma sa fie platit cu un salariu fabulos pentru scufitele voastre inguste, ceva de ordinul a 60.000 de lire sterline! Si dr. Burnei ce a facut? A refuzat frumos si a ramas acolo unde-i era inima: in Romania. Pentru copiii vostri! Iar acum se trezesc cativa denuntatori marsavi sa-si bata joc de viata si cariera unui medic de exceptie!

Suntem obligati sa spunem lucrurilor pe nume: redactia ziarului nostru primeste zilnic zeci de mesaje pro Burnei si cu exemple de necontestat. O familie din Prahova ne-a relatat cazul fetitei lor. S-a nascut cu o grava problema a picioarelor, iar aceasta copila era sortita scaunului cu rotile pentru tot restul vietii.  Dupa o operatie facuta de un doctor foarte renumit, de la Spitalul Grigore Alexandrescu. Macelarise la propriu picioarele fetitei. Din auzite, au ajuns la doctorul Burnei, care a preluat fetita si acum copila are 17 ani si merge la scoala pe picioarele ei. Cum numiti asta? Vrajeala sau ce? Cazurile pacientilor cu oase de sticla vi le amintiti? Atunci a fost numit eroul Romaniei, „metoda Burnei” fiind numarul 1 in lume in tratarea nemiloasei afectiuni. Ce s-a intamplat de atunci si pana acum? Si-a uitat doctorul meseria? A devenit peste noapte din erou macelar?

Specialistii lui peste prajit ar trebui sa stie ca in medicina estetitica se iau fragmente de oase si de la morti si de la vaci sau porci si se pun in diferite locuri – urechi, nas etc., unde are nevoie omul! Asta apropo de faptul ca ati facut atata caz si ati scris despre fragmentele gasite la dr. Burnei…

V-ati gandit ca poate problemele acum hulitului doctor Burnei si denunturile vin din partea unor persoane invidioase sau cu interese ascunse care s-au folosit de niste oameni saraci la suflet si mici la cap si l-au denuntat? Cine are acest marsav interes sa distruga o viata, o cariera, dedicata copiilor condamnati inca din frageda pruncie la scaunul cu rotile? Cine ii salveaza acum pe amaratii care in aceste zile erau programati la operatie? Cine e in spatele acestei anchete? Incercati sa raspundeti la aceste intrebari. Ce ati face daca ati avea in familie pe cineva care sa nu aiba nicio sansa de la Dumnezeu sa mearga si singura voastra speranta ar fi dr. Burnei? Dar cui serveste acum un chirurg cu mainile incatusate? Rugati-va!

author avatar
Andrei Coman
12.134 afisari

16 COMENTARII

  1. superb ! va multumesc ptr articol…cred si sper ca multi colegi ai prof . Burnei ar trebui sa vina cu clarificari sau sa-i fie aproape dr Burnei dar din frica nu o fac…aud mii de prostii legate de inventiile profesorului ca nu e posibil asa ceva dar cred ca toata lumea stie ca chirurgii nu opereaza la fel ( nu e totul ca-n carti, bineinteles ca esti obligat sa respecti timpii operatori, bineinteles ca trebuie sa respecti tot ce ai invatat de la marii profesori si tot ce ti-ai insusit din tomurile medicale )dar fiecare are personalitatea sa si in fiecare operatie chirurgul isi lasa amprenta gandirii proprii si a manualitatii strict specifice…
    va multumesc dle Andrei Coman dar e pacat ca doctorii tac ca pestii iar un ziarist trece prin foc si scrie cu curaj despre derapajele din lumea medicala.

    • Cine sa l invidieze?Inlatura concurenta,imediat!Chema presa ,doar cand operatia avea succes!!A fost laudat pentru ca,la acele vremuri nu i se cunostea si fata cealalta,momentele in care primea spaga ori isi promova propriile interese financiare!!Plecarea afara presupunea renuntarea ,la spaga ,o competitie ,pe care nu o suporta.Da,adevarul ,dar tot adevarul sa fie dat la iveala,iar persoanele abilitate sa arate ce a facut bine dar si cum a calcat in picioare,suflete de copii!!Nu este mai presus de lege sa poata decide ,singur ,ce trebuie sa faca cu viata altuia!!Experimentele de ce nu le a facut pe propri sai copi,rude,neamuri!!Este un medic responsabil,un om integru??Greu ,foarte greu sa te opresti atunci cand te consideri Dumnezeu!Iar cei care ,il tot lauda ,sa raspunda solidar ,cu acest medic !!!

    • Cine sa l invidieze?Inlatura concurenta,imediat!Chema presa ,doar cand operatia avea succes!!A fost laudat pentru ca,la acele vremuri nu i se cunostea si fata cealalta,momentele in care primea spaga ori isi promova propriile interese financiare!!Plecarea afara presupunea renuntarea ,la spaga ,o competitie ,pe care nu o suporta.Da,adevarul ,dar tot adevarul sa fie dat la iveala,iar persoanele abilitate sa arate ce a facut bine dar si cum a calcat in picioare,suflete de copii!!Nu este mai presus de lege sa poata decide ,singur ,ce trebuie sa faca cu viata altuia!!Experimentele de ce nu le a facut pe propri sai copi,rude,neamuri!!Este un medic responsabil,un om integru??Greu ,foarte greu sa te opresti atunci cand te consideri Dumnezeu!Iar cei care ,il tot lauda ,sa raspunda solidar ,cu acest medic !!! Comportarea ticaloasa l a distrus.

  2. Exceptional articolul!National este singurul ziar din tara asta care are curaj sa spuna adevarul despre militienii care distrug valorile noastre!

  3. Andrei Coman, ce-ai zice daca copilul dvs ar ajunge sa fie operat de dr. Brunei, copilul sa-ti moara pe masa de operatie, iar doctorul sa va spuna „operatia a reusit, ai vazut cat de dreapta era” ( copilul avand scolioza). Ce ziceti, cum ati reactiona ?
    Ati auzit ca, majoritatea doctorilor care hotarasc sa paraseasca Romania, nu o fac pentru salarii, ci ca numai intrevad nici o speranta de avansare profesionala, din cauza acestor mari „somitati” care-i tin in genunchi, ii umilesc , care au creat acest painjenis al coruptiei si mitei in sistemul de sanatate ?
    Un „chirurg in catuse” serveste adevarului, serveste demnitatii, de a fi tratat ca fiinta umana nu ca o vaca de muls, serveste celorlalti medici corecti si devotati menirii lor, care vor sa ramana sa lucreze cu demnitate in tara lor, serveste pacientului roman, atat de abuzat de coruptia din sanatate.
    Pentru mine,indemnul dvs. „rugati-va”, daca as ajunge intr-o situatie grava in privinta sanatatii, ar reprezenta singura optiune de luat in calcul. Mai bine mori acasa de o boala decat sa mori in spital de mai multe.

  4. „Mai bine mori acasa de o boala decat sa mori in spital de mai multe”

    Problema unora este aceea ca dansii mor de prostie.cronica!

  5. O sansa uriasa sa castigi bani! Aici nu ai sefi!Totul e de incredere!De ce sa nu incepi acum?Ia acum decizia cea mai buna!Nu trebuie sa astepti!Castiguri sigure in Industria Mondiala a Divertismentului!Hollywood are nevoie de o poveste senzationala!Solicita acum detalii la adresa de email:maiasimi@yahoo.com

  6. Dragul meu jurnalist/ziarist/autor al articolului, haide sa te fac sa intelegi limita dintre lauda si denigrare… Se numeste majoritate. Bun, fie, este un doctor bun cu inovatii si premiere medicale. Ca o interventie sa fie premiera, sigur are in spate multe „esece”. O premiera medicala nu iti iese din prima. Tu cand scrii un articol, il recitesti si constati ca ai o greseala, 2 ..le corectezi si apoi il publici, nu? Asa si faima medicilor..da 3*4 rateuri inainte de succes. Facand un calcul simplu la 3-4 premiere avem anterior cate 3-4 rateuri. In timp ce un parinte se bucura de inovatie si succes, ceilalti plang..astfel se produc extremele..unii il vad zeu, altii moartea. Daca murea copilul dvs, nu cred ca aveati aceeasi opinie si azi. Majoritatea au avut de suferit. Eu am aceeasi problema cu Cirstoveanu Catalin. Efectiv nu imi pasa cati a salvat, atata vreme cat pe al meu l.a omorat cu un test de deshidratare completa si bacterii intraspitalicesti. Noi cei ce am fost”rateu” nu tinem cont de norocosii care se tot lauda ca au copii sanatosi datorita unui medic. Limpede!?! Sper

  7. Dacă a făcut bine,a făcut ca îi plăcea și era plătit. Răul făcut nu este compensat de binele făcut.In ceea ce privește plecarea în Anglia,,, hai sa fim serioși,pleaca medicii tineri care nu au apucat să-și facă un nume si nu pot lua șpagă din cauza jegurilor astea bătrâne.Spaga în țară este mult mai mare față de salariul din Anglia.60000 euro pe an,adica 5000 euro pe luna,adica 167 euro pe zi… și când te gândești că face câteva operații de „mare finețe” pe zi.

  8. Am fost la spital cu multi copii de la mine din comuna.Au fost operati de dr. Burnei si nu a cerut niciodata spaga, au fost si operatii grele iar acum acesti copii sunt vindecati . Nu stiu cine si de ce au pornit aceasta denigrare. Romania are nevoie de medici.Cei ce stiu sa opereze sunt in sala de operatii. Pacat.

  9. Doamna Adriana nu exista act medical fara ,,complicatii,, nu exista exercitare de profesie medicala fara ,,esece,, iar ,,succesurile,, doctorului Burnei sunt de notorietate mondiala!

  10. articol total fals. de ce nu dați exemple cu nume si prenume, asa cum trebuie făcută o ancheta jurnalistica corecta? cei de la casa jurnalistului anchetează asta de un an de zile. voi credeți ca burnei e nevinovat? aduceți dovezi ca asa e, susțineți asta prin dovezi clare, cu nume si prenume. abia apoi veți fi credibili

  11. Dar poate ca stimabilul Dr. Burnei a preferat sa ramana in Romanistan, pentru ca numai aici avea posibilitatea sa faca experimenbte gratuite pe copii. Si poate ca Dr. Burnei v-a platit ca sa ii faceti reclama – o reclama inutila dealtfel si tardiva, odata ce ancheta DNA a fost demarata in baza unor suspiciuni intemeiate. Si stiti ceva? Problema cea mai grava nu este atat faptul ca stimabilul doctor facea operatii experimentale, cat faptul ca mai cerea si bani de la amaratii de parinti. In orice tara din lumea asta, inclusiv in India, tratamentele experimentale sunt gratuite. Se pare ca Romanistanul are alte protocoale, diferite de India si de tot restul lumii…. Cat despre doctorul Burnei, eu ma bucur ca nu am avut ghinionul sa apelez la serviciile dumnealui si ii urez din toata inima sa isi primeasca pedeapsa cuvenita pentru toate vietile pe care le-a distrus cu buna stiinta si cu cinism.

  12. Draga domnule, acest „sfant” cum il crezi tu si multi altii, mie mi-a omorat copilul!!! Dosarul meu este la Judecatorie si nu de acum ci din vara, deci parerea mea este mai bine sa te apuci sa scrii „Basme” ca legat de ceea ce a facut Menghele de Romania habar nu ai!!! Atat te intreb atat pe tine cat si pe restul care il ridicati in slavi : aveti copii?????

    • Atâta i-a fost dat să trăiască!Nu ți-a omorât nimeni copilul!Dacă doctorul a greșit sau nu,va stabili COLEGIUL MEDICILOR,nu procurorii,nu judecătorii,că ei nu sunt medici!Cât despre șpagă,cine dovedește că a primit?!I s-a organizat vreun flagrant?!L-au surprins asupra faptului?!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger