Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Cine a lipsit de la sedinta de Guvern condusa de Fifor

Cine a lipsit de la sedinta de Guvern condusa de Fifor

Autor:

S-a remarcat faptul ca, de la prima sedinta de Guvern condusa de premierul interimar Mihai Fifor, care a inceput la ora 13 la Palatul Victoria, au lipsit cativa ministri, toti din randul formatiunii social-democrate.

 

sedinta 350x155 Cine a lipsit de la sedinta de Guvern condusa de FiforSi anume ministrul Transporturilor, Felix Stroe, cel al Fondurilor Europene, Marius Nica, precum si vicepremierul Ciolacu. Nu au fost putini cei care au remarcat faptul ca tocmai acestia sunt cei care l-au sustinut public pe fostul premier Tudose, pana ca PSD-ul sa decida retragerea sprijinului politic pentru prim-ministru, iar acesta sa isi anunte demisia.

sedinta 2 350x144 Cine a lipsit de la sedinta de Guvern condusa de FiforIn schimb, la sedinta a fost prezenta Doina Pana, ministrul demisionar al Apelor si Padurilor. Pentru a ocupa fotoliul pe care ar urma sa il lase liber Pana, urmare a deciziei de a se retrage din Guvern, pe motive de sanatate, PSD-ul il desemnase pe senatorul de Bistrita, Ioan Denes.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 18-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!