AcasăNewsCinci persoane ranite in Brasov dupa ce un tir a lovit un...

Cinci persoane ranite in Brasov dupa ce un tir a lovit un microbuz

Cinci persoane au fost ranite, sambata, in urma unui accident produs pe DN11, intre localitatile brasovene Harman si Lunca Calnicului, dupa ce un tir a lovit un microbuz in care se aflau 14 pasageri.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Brasov, Ciprian Sfreja, un tir a intrat in spatele unui microbuz care transporta 14 persoane. In urma impactului, cinci persoane care se aflau pe locurile din spate ale microbuzului au fost ranite. „Au fost ranite cinci persoane, patru femei si un barbat. Am intervenit cu un echipaj de descarcerare, deoarece barbatul a ramas prins intre fiarele masinii, cu trei SMURD si cu trei ambulante. Dintre cei cinci raniti, o femeie, este in stare foarte grava si a fost chemat un elicopter pentru a fi transportata la spital”, a spus Sfreja.

Pasagera care se afla in stare foarte grava are 23 de ani. Ea a fost preluata de un elicopter SMURD de la Targu Mures. Tir-ul si microbuzul circulau dinspre Lunca Calnicului spre Brasov, iar accidentul s-a petrecut aproape de intrarea in localitatea Prejmer. Microbuzul facea curse regulate intre Brasov si Sfantu Gheorghe. La ora transmiterii acestei stiri, circulatia este blocata in ambelesensuri, intre localitatile Harman si Lunca Calnicului.

author avatar
Ciprian Purice
164 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger