AcasăNewsCinci morti, dintre care patru romani, intr-un accident rutier in Ungaria

Cinci morti, dintre care patru romani, intr-un accident rutier in Ungaria

(foto: captura Antena1)

Cinci persoane, intre care si un bebelus de sase luni, si-au pierdut dupa ce masina in care se aflau a intrat in coliziune cu un alt autovehicul, inamtriculat in franta. Accidentul s-a produs in estul Ungariei.

(foto: captura Antena1)

Un bebelus de sase luni si patru adulti, dintre care doi romani si doi cu dubla cetatenie romana si ungara, au murit dupa ce masina in care se aflau s-a ciocnit cu un SUV inmatriculat in Franta si condus de un moldovean, potrivit presei ungare. Cei patru romani decedati erau din Miercurea Ciuc, trei dintre ei avand acelasi nume de familie. Despre copil nu se stie inca ce nationalitatea avea. Incidentul a avut loc in apropiere de Karcag, in estul Ungariei.

(foto: captura Antena1)

Purtatoarea de cuvant a politiei ungare a declarat ca masina de teren, condusa de moldovean, se indrepta spre Debrecen cand, din motive necunoscute, a schimbat banda si a intrat in vehiculul care venea din sens opus. Cei patru adulti romani, aflati in masina inmatriculata in Ungaria, au murit pe loc, iar bebelusul fusese transportat la spital, in stare grava, cu elicopterul.

Un purtator de cuvant al spitalului din Debrecen a declarat ca, in ciuda eforturilor medicilor, bebelusul, care suferise rani grave la cap si la creier, nu a mai putut fi salvat. Micutul a murit dupa trei ore la spital.

In schimb, niciuna dintre persoanele aflate in masina de teren, inmatriculata in Franta, nu a fost ranita. Soferul, un moldovean in varsta de 24 de ani, a fost retinut de politie.

author avatar
Alina Costache
319 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger