AcasăNewsCica Trump e "foarte sanatos"

Cica Trump e „foarte sanatos”

Buletinul de sanatate al preşedintelui Donald Trump, 72 de ani, este excelent, potrivit medicului Casei Albe. In ciuda apetitului de nestavilit a presedintelui SUA pentru junk food, Trump e sanatos tun si gata sa duca si al doilea mandat.

Liderul administraţiei americane nu bea alcool şi nu fumeaza. Insa este un mare consumator de Coca Light şi un amator revendicat de fast food.
„Sunt incantat sa anunţ ca preşedintele Statelor Unite este foarte sanatos şi ma aştept sa ramana aşa pe toata durata preşedinţiei sale şi dupa aceea”, a afirmat vineri medicul Sean Conley, la finalul unei vizite medicale de aproape patru ore. Intr-un scurt comunicat, in care nu a oferit nicio informaţie despre masa corporala, ritmul cardiac sau presiunea arteriala, doctorul Conley a adaugat ca raportul sau şi recomandarile sunt in curs de finalizare. El a precizat ca, in cursul vizitei la spitalul militar Walter Reed, de la periferia Washingtonului, preşedintele primei puteri mondiale nu a fost supus niciunei proceduri care sa necesite anestezie. O singura sincopa in mijlocul unor indicatori excelenţi: al 45-lea preşedinte american din istorie, 108 kg la 1,90 m, primise recomandare sa-şi supravegheze talia şi i s-a prescris un program de exerciţii fizice cu scopul de a pierde din greutate intre 4 şi 7 kg. ’’Preşedintele recunoaşte ca n-a urmat cu rigurozitate acest program’’, a subliniat Hogan Gidley, purtator de cuvant al Casei Albe.

author avatar
Maria Iordache
301 afisari

1 COMENTARIU

  1. Adica nici vin nici bere? Junkul nu e nesanatos daca mananci 1 data pe saptamana. El devine nesanatos atunci cand intervine o mancare sanatoasa. Adica. Mananci chipsuri inainte de masa principala.
    Constati ca pofta de mancare ti-a pierit. Te rezumi la inca o o puga de chips. Atunci distrugi stomac nivel lipide organism destabilizezi vitaminos si te slabesti. Mananci biscuiti cu gust pizza dimineata si sari masa de mic dejun zici ca e ca o pizza, nici nu mai am chef sa mananc. . Au gust, dar sunt limitati energetic si ca valoare nutritiva. Atunci simti ameteli si vestitul gol de stomac or dureri sau lesin. Atentie special fetele.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger