Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Cianura otraveste UDMR-ul

Cianura otraveste UDMR-ul

Autor:

Kelemen Hunor avea nevoie de un pretext pentru a-i arata rivalului Peter Eckstein-Kovacs usa UDMR-ului. Ei bine, l-a gasit.

 

KELEMEN HUNOR FANE 8 256x300 Cianura otraveste UDMR ul

Kelemen Hunor nu-si ascunde iritarea produsa de Peter Eckstein-Kovacs

Hunor s-a folosit de semnarea, de catre Eckstein, a petitiei prin care “Transilvania verde” ii cere ministului Culturii (adica lui Kelemen Hunor) retragerea certificatului de descarcare arheologica, pentru masivul Carnic, de la Rosia Montana. Mai exact, Eckstein se opune si controversatului proiect Rosia Montana, pe care il considera “o afacere paguboasa pentru Romania”.  Paguboasa sau nu, afacerea sta in pixul a doi ministri udemeristi (Kelemen Hunor si Laszlo Borbely), care se pregatesc sa dea unda verde demararii proiectului.

Eckstein Kovacs 297x300 Cianura otraveste UDMR ul

Peter Eckstein-Kovacs

“Eu nu ma ocup de hartiile pe care le semneaza domnul Eckstein. Domnul Eckstein ar trebui sa decida daca este membru UDMR sau se delimiteaza de presedinte. Daca se delimiteaza, are cale libera si drum liber sa mearga unde doreste”, a rabufnit liderul Uniunii. Eckstein ii ignora insa “sugestia” si ii transmite ca nu pleaca neam din UDMR: “Sa ma dea afara pentru ca nu-mi place cianura. Eu sunt in UDMR de mai mult timp decat dl. Kelemen si intentionez sa raman”.
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!