AcasăNewsChirurgul Mihai Lucan: "E o tara careia nu ii plac miturile"

Chirurgul Mihai Lucan: „E o tara careia nu ii plac miturile”

Cercetat sub control judiciar, cunoscutul medic clujean a ajuns vineri dimineata la o sectie de politie din Capitala, in conformitate cu procedurile pe care le are de respectat, odata ce magistratii au dispus o astfel de masura in cazul sau.

La plecarea de la politie, profesorul – care a condus la un moment dat Institutul de Urologie si Transplant Renal din Cluj – a ales sa nu faca prea multe declaratii in fata presei. „Dragii mei, mi s-a interzis sa raspund. Va multumesc (…) E o tara careia nu ii plac miturile”, a sustinut Mihai Lucan, in fata multitudinii de intrebari venite din partea reporterilor.

In dosarul de fata, procurorii vorbesc de suspiciuni de delapidare, iar prejudiciul s-ar ridica la aproximativ un milion de euro.

sursa foto: captura video Antena3

1.111 afisari

6 COMENTARII

  1. nu pot sa cred , ca asta se intampla la noi, si mai ales in Cluj!

    de ce?
    copiii morti-fara vina , si medici, care ……, nu stiu pe ce lume mai sunt.
    ce face cu banii????, a facut un spital, o donatie un camin o scaola?????
    dar asta era si sarcina altor institutii, dar ei puteau participa, cu putin dar erau acolo,
    ce fel de oameni suntem noi ramanii????????, o interbare la care , nu gasec raspuns.

  2. Nemernicilor chiar vreți să omorâți tot ce este bun în țara aceasta de la : doctori, ingineri, actori, preoți, muzicieni destoinici și pââână la ultimul om de omenie, capabil…. și totuși fiecare cu plusurile și minusurile sale, că oameni suntem,că doar, nu suntem DUMNEZEU ?! De Arsenie Boca, vă legați în fel și chip, dar când aveți câte o problemă de viață, de boală, vă și urcați în autocar ori în mașina personală și vă opriți la părintele Arsenie Boca și îi cereți ajutorul, în cazul în care nu vi se rezolvă problema respectivă, gata, imediat „aruncați” cu vorbele grele în cel / cea, de la care ați sperat că vă vine ajutorul , dar v-ați pus întrebarea, pââână ați ajuns în situația disperată, ce fel de om și ce fapte bune sau rele ați făcut unora și altora ca DUMNEZEU, să se milostivească / îndure pentru voi / noi toți ori pentru fiecare cu problemele lui, cât de înguști și de limitați suntem în gândire, dar cât de repede sărim la „gâtul” unora și altora și căutăm să-i sufocăm, cu : ura, disprețul, răutatea, egoismul, invidia… și asta pentru incapabilul și prostia care îi stăpânesc toată viața ?! Exemple elocvente sunt : părintele Arsenie Boca, care și trecut la cele veșnice și tot îi deranjează pe cei care l-au urât în timpul vieții pământești, marele actor Alexandru Arșinel și bineînțeles mulți alții ca ei care prin viața lor frumoasă ne-au încântat viața și ne-au bucurat, comparativ și în contrast cu torționarii și mulți politicieni care și-au bătut joc de viața poporului român și ei, acei politicieni care astăzi vin și ne dau lecții de viață și „moralitate”, exemplu : båsescu traian, Johannis kw, boc emil, videanu adrian și mulți alții care au tăiat salariile și pensiile amărâților de români, să le fie rușine și acum „copiii” lor politici dau cu „barda” în tot ce a mai rămas bun în țara aceasta, România, adică vor să distrugă tot și toate, pentru că atât îi duce capul, ca să ne dăm seama, ce a însemnat pentru mulți, așa zisa revoluție din 1989,a însemnat doar : prostie, ură, incompetență și cei capabili cu o viață morală aleasă / deosebită, nu pot să ajungă la butoanele puterii din cauza : imoralilor, incompetenților care sunt stăpâniți de dorința de răzbunare pe oamenii capabili și inteligenți, că armele prostului sunt : ura și răzbunarea ?! JOS CU PROSTIMEA ȘI PROSTIILE LOR !

  3. Ba eu cred ca aluat spaga si ca a facut malpraxis! Eu chiar banuiesc medici care se razbuna pe bolnavi! Sa plece in alta tara! Sa vina la noi medici din Moldova, Rusia si Mongolia!
    Chiar si Siberia!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Caz înspăimântător în București! Femeie reținută după ce şi-a înjunghiat de două ori soţul, la un interval de mai multe ore

Caz șocant în București! O femeie a fost reţinută, sub acuzaţia de violenţă în familie în modalitatea tentativei de omor, după ce şi-a înjunghiat...

Momente de groază, la înălțime. Pasagerii unui telescaun, surprinși de rafale foarte puternice de vânt – VIDEO

Mai multe persoane au trecut printr-o experiență pe care, cel mai probabil, nu o vor uita niciodată. Sau, cel puțin, nu prea curând.Au fost...
proger