AcasăNews#Chirila a lovit un barbat si s-a ales cu dosar penal

#Chirila a lovit un barbat si s-a ales cu dosar penal

Politistii bucuresteni au deschis un dosar penal pe numele #rezist, Tudor Chirila, dupa ce artistul a fost implicat intr-o altercatie cu un alt barbat. Cel care a fost agresat de Chirila a sunat la politie si a reclamat ca a fost lovit. Cantaretul este cercetat pentru  lovire sau alte violente si va raspunde in fata legii pentru fapta sa.

Artistul sustine ca, in timp ce isi bea cafeaua alaturi de fratele sau, a fost provocat de un barbat si a reactionat. Totul s-a intamplat, ieri, in jurul orei 11.00. Chirila statea pe banca alaturi de fratele sau in Piata Charles de Gaulle. Un barbat care isi plimba cainii pe alee l-a apostrofat pe Chirila si l-a intrebat de ce nu are si alte opinii politice pentru ca face rau tarii. Enervat la culme de faptul ca omul de pe strada i-a spus ca tatal sau a fost securist, Chirila si-a aruncat cafeaua si i-a dat doua palme cetatenului. Barbatul agresat a sunat la 112, dar intre timp, pana la sosirea politistilor artistul a plecat. Chirila s-a spovedit, ulterior, pe contul de socializare recunoscand ca l-a agresat pe cel care l-a certat. ”Prin urmare am gresit pe toate planurile: ca am raspuns in prima faza, ca am intrat in dialog cu unul care latra la mine mai tare decat cainii lui, ca mi-am pierdut cumpatul si am raspuns cu o palma, ca am raspuns si eu injuraturilor lui. La scara mica am demonstrat, daca mai era nevoie, ca rezolvarea conflictelor in afara dialogului nu duce la nimic. Indiferent ca am fost provocat cu un atac mizerabil la memoria tatalui meu care nu se mai poate apara. Din pacate nici eu n-am putut s-o fac. Astazi, vad lipsa mea de control si din perspectiva scindarii la care a ajuns societatea noastra incat pare ca singurul mod in care mai putem sa nu fim de acord este sa dezlantuim invective, jigniri si minciuni in fata unui om pe care nici nu ne-am propus sa-l ascultam. Cum am ajuns aici?”, a scris Tudor Chirila pe pagina de Facebook.

author avatar
Ramona Feraru
323 afisari

4 COMENTARII

  1. S-a terminat cu el.Un gunoi,cica artist…ce nivel de educatie pretinzi ca ai cand iei la bataie un om pe strada degeaba?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger