AcasăNewsChina ii spioneaza pe bilderbergi!

China ii spioneaza pe bilderbergi!

Chinezii, interesati de rapoartele secrete ale „aliatilor”

Hackeri proveniti din China au lansat un atac cibernetic asupra computerelor celei mai de elita organizatii din SUA, Consiliul pentru Relatii Externe (CRE), asociata la Bilderberg.

Chinezii, interesati de rapoartele secrete ale „aliatilor”

Atacul este cu atat mai periculos cu cat China are un „contract” cu aceste organizatii oculte, fiind elementul-cheie pentru schimbarea sistemului financiar mondial.

„Nava-mama” pentru politica externa a SUA

Hillary Clinton a numit CRE „nava-mama” a politicii externe a SUA, „care ne invata ce sa facem”. Probabil ca din acest motiv s-au aratat interesati si chinezii. Conform specialistilor in securitate cibernetica, hackerii au folosit un website „drive-by” ca sa intre in computerele sediului CRE din New York, dupa care au penetrat computerele tuturor celor care au accesat website-ul respectiv, membri ai consiliului ocult. Computerele vulnerabile la atac au fost cele care foloseau Windows Internet Explorer 8 si alte versiuni superioare. Software-ul, capabil sa decripteze si sa copieze fisiere, includea caractere mandarine, fiind virusate acele computere care erau configurate pentru limba chineza, ceea ce demonstreaza ca se urmareau oameni si informatii care priveau China.

Toata „crema” Administratiei Obama

CRE este una dintre cele mai sofisticate organizatii din SUA, care are peste 4.000 de membri, fosti oficiali, jurnalisti, strategi militari. Printre membri se afla si senatorul Chuck Hagel, cel care se zvoneste ca va fi numit ministru al Apararii. Hillary Clinton, adjunctul Kurt Campbell, viitorul secretar de stat, John Kerry, si toti consilierii lui Obama pe probleme asiatice sunt membri ai CRE, ca si Dianne Feinstein, cea care a introdus legea pentru controlul armelor. Strategul principal al CRE este Henry Kissinger, care este si membru Bilderberg.

author avatar
Adina Mutar
240 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger