AcasăNewsChiliman vrea schimbare in PNL

Chiliman vrea schimbare in PNL

Andrei Chiliman

In PNL s-a uitat de ”revolutia bunului simt”, considera primarul sectorului 1, Andrei Chiliman, care sugereaza ca o schimbare in partid ar fi binevenita.

Andrei Chiliman urmeaza sa anunte daca pleaca sau nu din PNL

Andrei Chiliman nu-l iarta pe Crin Antonescu nici in zi de sarbatoare. Proaspat inlaturat de la sefia filialei bucurestene, Chiliman a declarat ca nu-l credea pe liderul PNL capabil sa infiga cutite-n spate. Mai mult primarul sectorului 1 l-a acuzat pe Antonescu de faptul ca a tradat sloganul ”Revolutia bunului simt”.

Crin Antonescu este acuzat ca a tradat sloganul „Revolutia bunului simt”

”Cred ca s-a uitat in momentul de fata despre <<revolutia bunului simt>>. Poate ca ar trebui sa facem ceva ca sa se reintoarca, si cat mai repede. Eu o sa iau o decizie in ceea ce ma priveste imediat dupa Paste si in momentul respectiv voi vedea ce fac. Dar, personal, cred ca politica romaneasca, partidele romanesti au astazi nevoie mai mult ca oricand de bun simt in interiorul lor”, a afirmat fostul lider al liberalilor bucuresteni, mentionand ca multi demnitari, odata ajunsi in functii, uita de cetatenii care i-au trimis acolo. ”Unii au devenit un mic Stalin”, a mai punctat Chiliman.

author avatar
Adelina Ionicel
315 afisari

1 COMENTARIU

  1. Se pare ca Antonescu a uitat de politica bunului-simt si a ales sa urmeze politica bunului plac. Nu conteaza ce si cum faci, daca nu esti pe placul liderului PNL.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger