AcasăNewsChiliman vrea sa recupereze PNL-ul cu mana lui Tariceanu

Chiliman vrea sa recupereze PNL-ul cu mana lui Tariceanu

Pe punctul de a fi exclus din partid, Andrei Chiliman continua razboiul cu presedintele  Crin Antonescu, despre care sustine ca este ”obsedat de putere”.

Andrei Chiliman nu se lasa intimidat de o posibila excludere din PNL

In calitate de lider al grupului dizidentilor din PNL, Andrei Chiliman  promite ca va incerca sa aduca partidul pe linia pro-occidentala. Si spune ca nu va duce aceasta batalie singur, ci sprijinit de ”oameni de buna credinta”, printre care se numara si Calin Popescu Tariceanu.

Dizidentii din PNL si-au pus sperantele in Calin Popescu Tariceanu

”Va dau un singur nume: unul dintre cei mai vechi prieteni ai mei din PNL – eu m-am inscris pe 28 decembrie 1989 in PNL, el s-a inscris cu cateva zile inaintea mea – Calin Popescu Tariceanu. (…) Este un om de onoare, e un prieten bun, eu contez pe sprijinul lui in aceasta batalie pentru ca PNL sa se reintoarca pe linia pro-occidentala”, a declarat Chiliman, mentionand ca nici eliminarea din partid nu-l va opri sa-l critice pe Antonescu.

”Nu cred ca excluderea e solutia. Daca excluderea e solutia, eu voi accepta, insa nu voi tacea”, a  mai  afirmat Andrei Chiliman. In opinia acestuia, cel mai mare pericol pentru PNL vine din interior, mai exact de la Crin Antonescu, un om care pune interesul personal mai presus de interesele partidului. ”Il cunosc de foarte multa vreme pe Antonescu, din 1990, doar ca am constatat acum, in ultimul an si jumatate, cat de putin il cunosc. Cred ca, pur si simplu, ne-a pacalit pe toti. S-a inconjurat de oameni slabi, pentru ca un conducator slab are nevoie de oameni  slabi. (…) Dorinta aceasta extraordinara de putere l-a facut sa calce totul in picioare”, a conchis primarul liberal.

author avatar
Adelina Ionicel
355 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger