AcasăNewsChiliman: "N-am negociat candidaturile la Bucuresti!"

Chiliman: „N-am negociat candidaturile la Bucuresti!”

Andrei Chiliman afirma, pe blog, ca asteapta de la presedintele PNL o explicatie despre demiterea sa de la PNL Bucuresti, desi considera ca vorbele sunt doar perdele de fum, mentionand ca nu i s-a substituit lui Crin Antonescu in negocierile pentru candidaturile din Capitala.

Andrei Chiliman

„Inca astept de la presedintele Partidului National Liberal, dl. George Crin Laurentiu Antonescu, o explicatie referitoare la demiterea mea de la organizatia de Bucuresti. Cred ca este dator sa spuna ceea ce am facut rau, sau ceea ce nu am facut bine, adica temeiurile care stau la baza oricarei demiteri. Pana acum, nici eu, si nici milioane de alti telespectatori, nu am aflat decat ceea ce asteapta dl. George Crin Laurentiu Antonescu de la colegii pe care i-a desemnat ca interimari”, scrie Chiliman, intr-o postare intitulata „Raspuns la o minciuna aruncata «pe surse»”.

El precizeaza ca asteapta aceasta explicatie, dar nu tine neaparat sa o dobandeasca. „In fond, ca in orice situatie de criza generata de interese politicianiste, vorbele sunt doar perdele de fum. Lucrul la care tin neaparat este ca zecile de mii de liberali din aceasta tara si zecile de mii de bucuresteni din Sectorul 1 sa stie ca Andrei Chiliman nu poate fi suspectat nici in gluma de necinste si de tradare. Observ ca, in ultimele doua zile, pe fondul tacerii asurzitoare a presedintelui Partidului National Liberal, se acrediteaza ideea ca, la baza «actiunii de forta» a d-lui George Crin Laurentiu Antonescu s-ar afla, chipurile, negocierile pe sub masa pe care le-as fi purtat cu partenerii nostri de la PSD pentru stabilirea candidaturilor USL la nivelul Municipiului Bucuresti. Se minte cu o insistenta demna de o cauza mai buna ca Antonescu se bate pentru ca USL aiba, la Sectorul 6, un candidat liberal, iar Chiliman ar fi «vandut» meciul la PSD. Ma simt nevoit, de aceea, sa-mi apar onoarea prin afirmarea unor adevaruri, care nu pot fi contrazise, nici macar «la propunerea» presedintelui Partidului National Liberal, dl. George Crin Laurentiu Antonescu”, scrie primarul Sectorului 1.

El precizeaza ca singurul om mandatat de protocolul Uniunii Social Liberale sa negocieze candidaturile de primar la nivelul Municipiului Bucuresti este presedintele PNL. „Nu am incercat nicio clipa sa ma substitui autoritatii conferite de Protocol d-lui presedinte George Crin Laurentiu Antonescu si sa devin parte a acestor negocieri. Pentru a respecta adevarul istoric, precizez ca nici dansul nu a incercat sa ma substituie domniei sale la aceste negocieri. (…) Obiectivele organizatiei PNL a Municipiului Bucuresti, propuse d-lui presedinte al Partidului National Liberal pentru negocierea cu partenerii de la PSD, au fost stabilite inca din luna septembrie 2011. La propunerea lui Chiliman, fundamentata pe realitatea ca PNL este indreptatit de sondajele de opinie sa obtina candidaturi in marile sectoare ale Capitalei, colegii mei au votat in unanimitate sa-i cerem d-lui presedinte obtinerea de candidaturi pe USL macar intr-unul unul din cele doua sectoare, 3 si 6, daca nu chiar in amandoua”, scrie Chiliman.

„Imi doresc ca Partidul National Liberal sa obtina, prin negocierile purtate de dl. presedinte, unul din cele doua locuri la care liberalii au dreptul, de candidat al USL la Primaria Sectorului 6 sau la Primaria Sectorului 3. Ii doresc mult succes d-lui presedinte al partidului in negocierile care, din cate am inteles, vor continua saptamana viitoare. Post-scriptum pentru toti aceia care spun «Cum l-au pus pe Chiliman, asa l-au dat jos»: Pe mine m-au ales 900 de liberali bucuresteni, la Conferinta organizatiei din martie 2010. Va asigur ca acesti oameni nu erau alaltaieri, la Palatul Parlamentui”, mai scrie Chiliman.

author avatar
Ciprian Purice
104 afisari

3 COMENTARII

  1. Bataie de joc in PNL-ul lui Antonescu. Acesta probabil are probeleme de orientare si considera ca inca face parte din gasca securistilor, de pe vremea raposatului si inlatura liberalii autentici dupa bunul sau plac.

  2. Chiliman are curajul sa iasa in fata, dar Antonescu prefera sa stea ascuns in spatele unor justificari penibile.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger